Tyxo.bg counter
Риби - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 година вие, представители на знака Риби, ще трябва да сте много методични и да не допускате никакъв хаос в служебните си дела, а и в личния си живот. Дори да ви обхване някакво безотговорно отношение към определена задача, по-добре ще бъде да го преодолеете, независимо че е много вероятно да се наложи да изпълнявате ненужна за никого дейност. Бунтарството няма да ви донесе нищо добро и не си позволявайте да пропускате планираното от по-висшестоящите.
Ако се занимавате с частен бизнес, можете да преосмислите личните си планове, но се постарайте да имате трезва преценка на ситуациите. Никакви емоции, освен в любовта, няма да ви изведат към нещо положително през април. Избягвайте всичко извънредно, но при възникване на подобна ситуация, мислете и ако трябва, допитвайте се до по-опитни.
Възможно е през този месец да разрушите някои приятелства. Това ще се случи при нежелана намеса от ваша страна в личните работи на приятелите ви. Не се стремете да правите „нежелано добро” даже да сте убедени, че наистина можете да промените хода на събитията. Сдържайте се и от оценки за чужди постъпки. Трябва да сте философски настроени и да приемете, че всеки има право на свое мнение.
Избягвайте големите и шумни компании. Ще се чувствате некомфортно, ще ви дразни прекаления шум. Бъдете повече с близките си хора. А и периодът ще бъде наситен с различни събития от домашен характер – ремонтни работи, посещение на роднини, кратки семейни пътувания. Вашето присъствие във всичко това няма да бъде само физическо, ще сте център на семейната компания, близките ви ще се радват да споделят с вас, но помнете, че не трябва да давате крайно критични оценки.
Финансовото ви положение ще е значително стабилно. Ще имате и допълнителни приходи – след 15-то число на месеца, но всичко ще потъне в семейната каса. Няма да успеете да заделите „бели пари за черни дни”, както обичате да правите.
В сферата на любовта е нужно да се пазите от безсмислени прояви на ревност и то не само спрямо любимия партньор. Не бързайте да показвате емоциите си и бъдете деликатни.
Здравето ви ще е в добро състояние като цяло, но тези, които имат стари алергии и екземи, могат да почувстват известен дискомфорт. Вземайте мерки, преди нещата да са се усложнили с напредването на пролетта.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68