Tyxo.bg counter
Хороскоп - 22 март

Овен – 21.03 до 20.04
Има голяма вероятност да ви предложат смяна на работата, но не е желателно да приемате подобно предложение. То не е достатъчно изгодно за вас. Ако все пак се съблазните, поне проучете всичко много внимателно, преди да обещаете дори да помислите. Малко несигурни ще бъдете в своите желания. Потърсете съвети от верни приятели. Любимият човек очаква от вас някакво обяснение, от което вие отдавна бягате. Не е лошо вече да изясните положението.

Телец – 21.04 до 21.05
Чувствате се малко уморени, отпуснати и трудно ще работите в днешния ден. Няма да срещнете очакваната подкрепа по делови въпрос на работното си място и това силно ще ви изнерви. Все пак се овладейте и ще се убедите, че нищо лошо не се е случило. Каните се да организирате домашно събиране, но сами ще се откажете от тази идея и по-добре.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Трудно ще ви върви работата, защото ще мислите за други неща. Не допускайте преките ви началници да ви упрекнат в безотговорност. Мобилизирайте се, за да свършите всичко необходимо. Вълнувате се за проблеми с член от семейството ви, но всичко ще се развие благополучно. Обърнете малко повече внимание на здравословното си състояние.

Рак – 22.06 до 22.07
Късметът ви ще проработи днес и като на шега ще се справите с много трудни и отговорни задачи. Добре ще е да се понатоварите и физически, за да освободите ума си от напрежение. Вечерта ще имате възможност да се насладите на една приятна вечер с близки и приятели, но трябва и да се наспите добре. Помислете дали не сте пропуснали важна задача, касаеща почивните ви дни за седмицата. Има вероятност да провалите някакъв свой план, ако днес забравите свое задължение.

Лъв – 23.07 до 23.08
В днешния ден ще свършите много работа и ще сте доволни от себе си. Способностите ви да увличате и други хора в заниманията си ще са безкрайно полезни. Дори в един момент ще се чудите вие самите какво да правите, защото помагачите ви ще са твърде много, а и ще действат професионално.

Дева – 24.08 до 23.09
Подгответе се за много напрегнат ден, който няма да мине без ядове на работното място. Действайте малко по-спокойно.  Не бъдете агресивни, а изложете спокойно аргументите си. Много е вероятно изведнъж нещата да потръгнат бързо, но това няма да се случи, ако не проявите здрав разум. Привечер може да усетите пулсиращо главоболие, но не се притеснявайте. Добрият сън ще ви помогне. Няма нищо тревожно.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес бъдете много дипломатични и търпеливи, особено ако сте ръководител на екип от много хора. Ще се наложи да доказвате на някои свои служители, че не са прави. Има и друг вариант – да действате авторитарно, но това не е за предпочитане. Емоционалното ви равновесие е разклатено, но всичко зависи от вашите решения.

Скорпион – 24.10 до 22.11
За вас през днешния ден ще е важно да се справите с многото си задачи, тъй като от това ще зависи до голяма степен спокойствието ви до края на седмицата. Работете през повечето време самостоятелно. Досадното поведение на някои колеги може да ви изкара от равновесие. Не трябва да допускате подобно нещо. Всяка свободна минута прекарвайте навън - имате нужда от свеж въздух.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не е желателно днес да никого критикувате остро, макар че много ще ви струва да замълчите. Все пак добрият тон ще бъде по-полезен в напрегнати ситуации. Планирано пътуване ще бъде значително ползотворно за вас. Тревожите се за пари, но и това ще се подреди някак.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не приемайте днес допълнителна работа, за да не изпитате невероятна умора в по-късните часове на деня. Малко трудно ще се концентрирате и ще се наложи да вършите някои неща с по-бавно темпо, за да не допуснете сериозни грешки. Краят на седмицата все още не е настъпил, но вие не сте намерили правилния баланс между работа и почивка и затова сте вече в края на силите си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Трудно ще работите днес, трудно ще се концентрирате в каквито и да било задачи. Не забравяйте, седмицата не е свършила и имате още много работа за петък. Бъдете по-съсредоточени, за да не допуснете твърде груби грешки и да усложните собствената си работа.

Риби – 20.02 до 20.03
Задълженията ви за днес са много и се постарайте да ги изпълните в максимална степен. Не се опитвайте да елиминирате някои задачи, като въобще ги забравите. Този номер няма да се получи, но пък е вероятно да предизвикате гнева на преките си началници. Карайте съвестно, макар и по-бавно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68