Tyxo.bg counter
Хороскоп - 23 март

Овен – 21.03 до 20.04
Според предвещанията на звездите в този петък няма да е добре за вас да изяснявате служебните си с колеги и началници. Ще си позволите да бъдете прекалено критични, но е много вероятно после да съжалявате за казаното.  Не е желателно да седите през цялото работно време пред компютър, ако служебните ви задължения са свързани с използването му.  Погрижете се за зрението си, ако усетите напрежение и болки в очите.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да правите на служебното място това, което ви е разпоредено, а не каквото вие прецените. Редно е да помислите дали не си позволявате твърде много, въпреки че позицията ви не налага да се месите във всичко. Ако проявите твърдоглавие, сами ще сте виновни за последиците, които едва ли ще са благоприятни за вас. Всъщност денят може да бъде и с положителен знак, ако си гледате своята работа съвестно и не си отваряте много устата, когато не трябва. Важно е и да засвидетелствате уважение към постоянния си партньор, който отдавна желае да се убеди, че не е на второ място след работата ви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ако си позволите в часовете до обяд да не си вършите съвестно работата, много трудно ще бъде да компенсирате това следобед. Работете в постоянен ритъм, ако не искате да се приберете с главоболие и изпънати до крайност нерви. Новина ще ви ядоса и дори ще ви обиди, но преди да реагирате по някакъв начин, прецените с какво точно се променят нещата около вас. Много вероятно е въобще да няма последици за вас лично и да не се налага да показвате каквито и да било емоции.

Рак – 22.06 до 22.07
Не вземайте важно решение на работното си място, ако усещате, че не сте достатъчно компетентни. Направете консултации със специалист в дадената сфера и тогава решавайте. Прекалената самоувереност днес може да стане причина за неприятности. Не стойте с часове пред телевизора или компютъра в този петък – много вероятно е да получите главоболие  и сърбежи в очите.

Лъв – 23.07 до 23.08
Опитвате се да се преборите с хора, които имат противоположно на вашето мнение, но в един момент ще разберете, че се борите за загубена кауза. Ако не се занимавате с подобни неща, можете да изкарате един спокоен петък и даже да си починете на работното място. Много положително ще ви се отрази едно кратко уединение с хубава книга. Така ще се отърсите от гневни мисли.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не се уединявайте за дълго. Ще изпитате тъга, ще ви нападнат песимистични размишления. Бъдете постоянно с колеги или приятели, старайте се да участвате в разговорите, работете съвместно с хора, които са ви приятни. Вечерта се вижте с приятели или отидете на място, където ще се забавлявате.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще е добър ден за вашия бизнес, за сделките, които възнамерявате да сключите. Ако работите в колектив, действайте съвместно с другите. Не се опитвайте да налагате мнението си, но не пестете добрите си идеи. Можете да повишите авторитета си като специалист, ако се държите великодушно с всички, а те ще оценят вашата компетентност и добронамереност.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не сте много натоварени с работа и бихте могли да изградите плановете си за следващата седмица, която ще бъде тежка за вас. Помогнете си и като посетите някои институции, с които ви предстои да работите в следващите дни, ориентирайте се в изискванията им – нали знаете колко време се губи с бюрокрацията. Вечерта излезте на една по-дълга разходка – важно е да се движите.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Имате няколко нови идеи за бизнеса си, но няма да е добре да говорите за тях на всеослушание. Ако искате наистина да успеете, подгответе всичко, стартирайте проектите си и тогава коментирайте. Вечерта ще имате възможност да се видите с приятели, с които отдавна не сте се срещали. Ако толкова ви се иска да споделите новите си планове, кажете ги на тях.

Козирог – 22.12 до 20.01
Предварително се безпокоите поради някои затруднения на работното си място. Поне вижте, чуйте, преценете и тогава мислете за трудностите, ако въобще се появят такива. Тревожното ви мислене всъщност може да ви поречи да намерите най-точните решения. Пазете се от травми на глезените.

Водолей – 21.01 до 19.02
Може би ще изненадате всички с поведението си днес в работата. Новаторското ви мислене, оперативността, спокойствието ви няма да останат незабелязани. И в любовните ви отношения ще бъдете на висота и можете да изумите любимия човек, ако подготвите някоя малка изненада. Имате нужда от повече спокойствие, така че вечерта се отдайте на любимите си занимания.

Риби – 20.02 до 20.03
Добре ще е да се занимавате днес само със своята работа. Не си губете времето, ако наистина искате да успеете, без да се преуморите много. Вечерта ще трябва да посветите на близките си, тъй като те не могат да се справят с определени задачи без вашата помощ. Не мърморете, а действайте.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68