Tyxo.bg counter
Хороскоп - 24 март

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да сте много енергични в този ден и е много вероятно да пропуснете някои от задачите си, както и обещаващи възможности за нови  запознанства. Вероятно е да получите неочаквано предложение за съвместна работа от човек, от когото не сте очаквали подобна постъпка. Макар че съботата е ден за почивка, може да ви се наложи да свършите и повече служебна работа. Не отказвайте, ако ви помолят за това.Телец – 21.04 до 21.05
Лесно ще се разбирате с всички в днешния ден и всичко ще ви се отдава с лекота. Внимавайте да не изпаднете в крайно въодушевление от това, че работата ви спори и да допуснете груби грешки. Действайте разумно. Можете да спечелите много днес, но ако не сте разсеяни. Пазете се от падащи предмети.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Вярвайте днес на интуицията си и действайте бързо, ако се налага да вземете важни решения. Ако дълго умувате, е вероятно да нямате втори път такава възможност. Членове на семейството ви имат много голяма нужда от вашите съвети, но бъдете деликатни и не критикувайте по-младите. Престои ви пътуване, което ще ви измори повече отколкото сте очаквали, но бързо ще се възстановите.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако нещо ви притеснява днес при вземане на важни решения, знайте, че в момента интуицията ви е много силна. Добре обмисляйте ходовете си. Поемайте рискове само ако нямате никакви тревожни усещания. Отлично ще е за вас да си дадете няколко часа почивка през този ден, тъй като нервната ви система е прекалено изострена към всяка несправедливост и това може да ви коства голям стрес, ако решите да премълчите някои нередности. Бъдете търпеливи към близките си хора.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е добър за хората, които днес са решили да се занимават със селскостопанска работа или да бъдат сред природата. Точно от една пълноценна почивка имате нужда, но тя не трябва да е пред телевизора, а навън. Внимавайте само да не се простудите, тъй като имате склонност  да подценявате промените във времето.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес се доверявайте само на тези, за които сте убедени, че ви мислят доброто. По-малко споделяйте бизнес плановете си с  непознати, макар че именно непознат за вас до този момент човек може да ви предложи сътрудничество. Не бързайте да отхвърляте предложението. Заниманията ви на открито ще ви ободрят и заредят с много енергия.

Везни – 24.09 до 23.10
Бъдете категорични в решенията си, независимо за какво се касаят те. В семейството ви назрява напрежение, свързано с желания на децата ви. Можете да парирате евентуална караница с един разумен разговор, но не проявявайте излишна отстъпчивост. Бъдете мили и търпеливи към любимия човек, а той ще ви дари с много нежност.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Пазете се днес от манипулациите на човек, който се представя за ваш приятел, но всъщност не ви мисли доброто. Нови запознанства ще отворят пред вас нови възможности, особено ако се занимавате с търговия, архитектура, изкуства. Бъдете грижовни към здравето си и ако вече усещате силата на пролетната умора, вземете мерки.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес не се заседявайте много-много в затворени помещения. Потърсете варианти да свършите нещо навън, да пътувате или просто да се разходите. Ще имате изключително силна енергия и ако не я изразходите, сигурно ще се изнервите значително. Всичко зависи от вас самите в този ден.

Козирог – 22.12 до 20.01
В днешния ден работете сериозно, ако сте се заели с домашни задължения. Каквото сте започнали, трябва да го свършите в рамките на деня. Само така ще бъдете спокойни и удовлетворени от работата си. Не проявявайте мнителност към близките си хора. Дори да недоволстват от нещо, те ви обичат и са готови да ви подкрепят във всичко.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще действате много ефективно и ще впечатлите мнозина с умението си да организирате дори най-трудните мероприятия. В интерес на истината става дума за забавления, но и това не всеки го може. Пазете се от простуда. Късно вечерта ще усетите леко главоболие, но истината е, че се нуждаете от добра почивка.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще ви зарадва с няколко добри вести  за близките ви хора. Можете да си позволите една по-дълга почивка, но се постарайте тя да е сред природата. Буквално са ви противопоказни задимени и влажни помещения. Тревогите ви за едно пътуване са напразни. Всичко ще мине отлично.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68