Tyxo.bg counter
Хороскоп - 25 март

Овен – 21.03 до 20.04
Не бива да криете проблемите си от своите близки. Те най-добре могат да ви помогнат както със съвети, така и на практика. Постарайте се на работното си място да бъдете акуратни и да не влизате в конфликти с никого, ако тази неделя сте на работа. Ако сте от щастливците, които имат почивен ден, наистина си дайте почивка. Имате голяма нужда от малко спокойствие.Телец – 21.04 до 21.05
Отдават ви се интересни възможности да разнообразите живота си и не бива да пропуснете това, което ви е изгодно. Вечерта ще влезете в остър спор по важен семеен въпрос - не налагайте мнението си, но го заявете категорично. Може би останалите членове от семейството просто не са се досетили за варианта, който вие предлагате. Не е нужно да водите дълги и изтощителни спорове. Бъдете точни и ясни.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Добре ще бъде да не изневерявате на собственото си мнение, за да угодите на някого. Вашата интуиция в момента е силна, така че вярвайте повече в себе си. Не се тревожете за пари - пари ще се намерят най-неочаквано още преди да е изтекъл денят. Възрастен човек разчита на вашата помощ - не забравяйте това, макар че ще имате много ангажименти днес.

Рак – 22.06 до 22.07
Още от сутринта ще ви обхване странно въодушевление, няма да довършвате работата си, няма да ви се занимава сериозно с нищо. Добре ще бъде да се съсредоточите поне за известен период от време и да обмислите плановете си за идващата седмица, тъй като ще бъдете много ангажирани служебно и лично, а е голяма вероятността да пропуснете важен за кариерата ви момент още в понеделник.

Лъв – 23.07 до 23.08
Може да се каже, че почти целия ден ще се занимавате с безсмислени дейности и няма да свършите нищо полезно. Вярно е, че това е ден за почивка, но ако имате частен бизнес, не бива да се отпускате толкова. Текущите задачи трябва да се свършат. Погрижете се за външния си вид днес, колкото и в момента да не ви се занимава с това. Не се отпускайте, близо сте до апатията.

Дева – 24.08 до 23.09
Близките ви ще ви изненадат с едно приятно предложение, което ще промени изцяло плановете ви за деня. Забавлявайте се, напълно се отпуснете и сами ще се убедите колко добре ще се чувствате след този ден. А ще ви останат и прекрасни спомени.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не променяйте плановете си за деня. Ако направите това, ще се окажете в затруднена ситуация и няма да успеете да свършите всички домашни задължения, за които сте поели ангажимент. Това ще предизвика много недоволство сред близките ви.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Наистина сте в почивен ден, но все пак имате неотложни ангажименти. Не ги зарязвайте напълно, тъй като всичко ще се стовари на вашата глава, а може да се окаже, че времето не ви достига. Погрижете се за теглото си - време е да помислите как да свалите някой килограм, ако сте допуснали да напълнеете. Не гладувайте, а обмислете един добър хранителен режим.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ако искате да впечатлите някого с уменията си, със способностите си да организирате и най-вече да печелите приятели, днес е моментът. Всичко ще ви се отдава лесно, дори неща, които по принцип мразите да правите. По-малко се взирайте в подробностите. Мислете мащабно.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ако сте човек с частен бизнес, чийто служители днес работят, бъдете много толерантни към тях и не се скъпете на похвали за добре свършена работа. Към тези, които не се справят според изискванията ви, проявете разбиране. И вие скоро ще бъдете жертва на пролетната умора, която може би вече е ги е завладяла.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес не е ден, в който можете да мързелувате и да мечтаете. Заемете се с домашните си задължения, ако не искате вечерта да си спечелите гнева на семейството. Щом сте дали дума, изпълнете я. Трябва да отделите нужното време и на децата си, които също очакват да изпълните обещанието си към тях. Пазете се от травми в лявото рамо.

Риби – 20.02 до 20.03
Не ви е съдено днес да почивате, но ако ви изпратят в командировка, откажете. Каквото е нужно за службата или бизнеса ви, го правете, без да предприемате пътуване. Близките ви няма да са доволни, че ще бъдете ангажирани служебно, просто им обяснете истината.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68