Tyxo.bg counter
Хороскоп - 26 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще ви се случват хубави неща през целия ден, но трябва да се контролирате и да не забравяте, че не на всички около вас им е толкова леко. Не бързайте да си казвате мнението по всеки въпрос, бъдете деликатни към колегите си на работното място. Бъдете внимателни при шофиране. Малко ще сте превъзбудени днес, не нарушавайте правилата.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много и различни занимания, трябва да изпълните значително отговорни задачи в службата. Не се претоварвайте обаче, за да не се окаже, че изведнъж силите ви ще свършат точно когато най-малко очаквате. Ще бъдете по-скоро въодушевени от работата си, а това може да ви подведе. Днес ще сте много позитивни и това ще бъде оценено от колегите ви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще сте малко агресивни, защото имате леки физически неразположения. Владейте емоциите си, не си търсете поводи за заяждане с колегите си и по-малко ги оценявайте. Премълчете си критичните забележки, само ще си спечелите антипатии. Намерете време да сложите в ред някои финансови въпроси, свързани с битови сметки и взети пари назаем. Не преяждайте по никакъв повод, но и не допускайте да гладувате - еднакво вредно ще е за организма ви, а и за настроението.

Рак – 22.06 до 22.07
През днешния ден  ще сте заредени с много енергия, но все пак не се заемайте с много неща наведнъж. Направете опит да проявите достатъчно търпение спрямо хора, които ви дразнят или провокират на работното място, но ако прекалят, ги поставете на мястото им. Не създавайте днес нови делови контакти, но извън тази сфера можете да създадете нови приятелства. В любовта се очертават приятни моменти.  Не претоварвайте гръбнака с тежки упражнения.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят е подходящ за умерена физическа и умствена дейност. Повече се грижете за емоционалното си състояние. Не приемайте на доверие казаното от колеги в службата, проверявайте сами всяка делова информация, а на клюките просто не обръщайте внимание. Денят е благоприятен и за леки спортни занимания, само пазете гърба от травми.

Дева – 24.08 до 23.09
Чака ви разнообразие от емоции, но и вие трябва да се настроите позитивно. Работата ви ще е успешна, ще получите признание от колегите си, но пък и враговете ви няма да бездействат. Има вероятност да пропуснете важна информация, а тя ще ви потрябва. Слушайте добре какво говори шефът ви.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят е добър за делова работа, но вие ще сте малко разсеяни. До обяд трябва да работите активно, постарайте се да изпълните всички свои ангажименти, а в следобедните часове се отдайте на по-приятни занимания. Очертават се нови запознанства, постарайте се да сте мили и добронамерени. Не се доверявайте обаче на предложения за лесни печалби.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще малко напрегнат за вас, тъй като имате много задачи, а и вие сте леко разконцентрирани от собствените си мисли. Трудно ще работите в екип. По-добре ще бъде да вършите всичко самостоятелно. Не се гневете на дребнави забележки.  Постепенно ще възвърнете доброто си настроение.

Стрелец – 23.11 до 21.12
За вас ще е добре до обяд си свършете деловите задължения, а следобедът да посветите на лични дела. Имате много силна енергия, но е вероятно да се държите твърде диктаторски спрямо околните и в един момент да срещнете съпротива. По-добре ще бъде да намерите начин да изразходите енергията си – в леки спортни занимания, например.  Не се претоварвайте обаче с вдигане на тежки предмети.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес желанието ви да бъдете забелязани и оценени от околните ще е малко прекалено. Има вероятност да си спечелите присмехи. Проявете малко скромност и сдържаност. Забравете някои дребни разправии по отношение на любовния си живот. Бъдете великодушни към постоянния си партньор, зарадвайте го с нещо мило.

Водолей – 21.01 до 19.02
Физическата ви енергията няма да е много висока, а ще имате и желание да свършите много неща. Не се претоварвайте, особено умствено. Не издребнявайте на работното си място, не критикувайте колегите си. По обяд се очертава делова среща, но бъдете много внимателни към получената информация. Не бързайте с обещания, проверете всичко.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще е по-добре за вас през този ден да се посветите на личните си дела. Колкото по-малко стоите на работното си място, толкова по-добре. Приемайте задачи, които ще ви позволят да не се задържате в затворени помещения. Не обръщайте никакво внимание на дребнави служебни спорове. Не допускайте да развалят настроението ви, а това няма да е трудно, с глупави коментари.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68