Tyxo.bg counter
Хороскоп - 27 март

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви е малко трудно да общувате с хората около вас. Много по-добре ще се справяте с дейности, които изискват самостоятелна работа. Внимавайте да не влезете в остър конфликт с членовете на екипа си, ако сте на ръководен пост. Авторитарността ви ще бъде осъдена и можете да се натъкнете на твърде сериозна съпротива. Ако сте служител или работник, постарайте се да си вършите работата тихомълком. Не вземайте пари назаем днес. Към любимия човек бъдете много внимателни.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да ви е лесно в този ден, но обезателно изпълнете служебните си задължения точно. Всяко отклонение от планове, указания, нареждания може да ви донесе големи неприятности и загуба на пари. Избягвайте шумните места, големите компании и не се заплитайте в никакви интриги. Вечерта в семейството ви може да възникне проблем поради неизпълнено от вас обещание, касаещо децата ви. Поемете вината си без много коментари.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Добре ще е и към най-неприятната ситуация в днешния ден да се отнесете с хумор и да не допуснете нещо да ви развали настроението, което и без това няма да е най-добро. Чака ви доста напрегната седмица – пазете силите си, не натоварвайте излишно нервната си система. Обадете се на приятел, живеещ в друг град – ще ви бъде приятно да научите хубави новини за него. Не спорете с интимния си партньор за нищо. Кавгата може да пламне от нищо.

Рак – 22.06 до 22.07
Плановете ви за днес ще търпят много промени, но това няма да окаже съществено влияние върху цялостната ви работа. Среща със стар приятел ще ви подтикне да мислите за голямо разширение на бизнеса ви. Не бързайте да вземате решения днес. Добре ще е да потърсите следобед предмет, който сте изгубили наскоро. Ще го намерите изведнъж. Предстои ви много романтична среща, която може да прерасне в голяма любов.

Лъв – 23.07 до 23.08
Важно е да бъдете позитивно настроени към околните и да не ги предизвиквате с личните си разсъждения по въпроси, от които те не се интересуват. Вечерта ви предстои среща с обществени личности, на която е много вероятно да научите малко дразнещи ви новини. Постарайте се да запазите хладнокръвие. Днес не хвърляйте парите си на вятъра, макар че ще ви се иска да си купите всичко, каквото видите.

Дева – 24.08 до 23.09
Ако изпуснете днес контрола над ситуациите в службата си, е възможно така да объркате деловите си планове, че нищо да не е в състояние да ги оправи. Бъдете бдителни, контролирайте лично всичко, засягащо вас. Не се опитвайте да втълпите на колегите си своите правила. Най-много да влезете в остър конфликт, от който никой няма да спечели.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не е ден за преговори, сделки, важни търговски дела. Занимавайте се с основните си задължение и не предприемайте нищо ново. От мнението ви могат да зависят съдбите на някои ваши познати или колеги, но го давайте само ако ви го поискат. В противен случай си мълчете. Проверете кръвното си налягане, ако имате чувство, че сте прекалено отпаднали. Любимият човек очаква от вас романтичен жест, макар че вие си мислите, че показвате любовта си ежедневно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не се занимавайте с другите днес, а се опитайте да си свършите работата бързо и да напуснете работното си място своевременно. Не се подавайте на провокации, не коментирайте личните си проблеми с никого. Малко сте напрегнати и е възможно да проявите мнителност и раздразнителност. Спестете си ги. Обърнете внимание на зрението си. Вероятни са сърбежи и сухота в очите и областта около тях.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете много заети през деня и може да не успеете с всички задачи. Не се тревожете, нищо съществено няма да се случи, тъй като нямате спешни ангажименти. Рутинната работа ви е малко досадна, но денят ще е запълнен с такава. Вечерта можете да се посветите на домашните си задължения, но не изисквайте от близките си да ви помагат.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не се занимавайте днес с важни бизнес дела, а вършете само рутинната си работа. Предстои интересна среща с хора, които не сте виждали отдавна, но не споделяйте нищо за плановете си. Не канете гости в дома си днес. Повече внимание отделете на близките си хора, за които ще е добре да поднесете приятна изненада.

Водолей – 21.01 до 19.02
Около вас ще има много напрежение, но вие ще съумеете да се дистанцирате. Гледайте си тихомълком работата, не заемайте ничия страна, за да не станете виновни на всички. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. При стомашни болки, минете на много лека храна (може би за 2-3 дена).

Риби – 20.02 до 20.03
За вас денят ще премине спокойно, но ще бъдете обкръжени от много изнервени и напрегнати хора. Постарайте се да не се поддавате на техните настроения. Вечерта ви очакват много романтични преживявания, особено ако посетите и романтично място. Не подценявайте леките болки в гърба и си дайте почивка от физически натоварвания.
 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68