Tyxo.bg counter
Хороскоп - 29 март

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще трябва да положите повече усилия за всичко, с което решите да се занимавате. Успех ще имат тези, които работят в сферата на банковото дело, правото, образованието, хуманитарните науки. Нужно е обаче да бъдете внимателни с документацията, която се изисква от вас. Отнасяйте се внимателно към здравето си – предимно се грижете да не раздразните стомаха си с люти и други пикантни храни.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще ви е трудно да се съсредоточите в работата си, но просто сте длъжни да го направите. Успехът ви занапред може да зависи от това, какво ще подготвите в този ден за бъдещите ви планове и тяхната реализация. Не отхвърляйте помощта на хора, с които ви свързва старо приятелство. Те не искат нищо в замяна на помощта си, но могат да ви дадат добри идеи. Не търсете поводи да укорите интимния си партньор. Това само ще създаде напрежение между вас. Намерете време за спортни занимания – това ще ви разтовари от нервното напрежение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
В този четвъртък не се занимавайте с тежка физическа работа, нито с дела, които изискват голяма концентрация. Ще сте значително разсеяни, а и здравето ви не е в отлично състояние. Ако се чувствате зле, не се опитвайте да се задържите на крака, а отивайте на лекар и почивайте. Бъдете по-търпеливи с интимния си партньор, който от грижовност към вас може да стане малко досаден.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще имате много интересни идеи, но малко от тях ще реализирате. Вдъхновението ви не е случайно – творческата ви енергия ще е силна, интуитивно ще намирате нови пътища и начини да се реши определена задача. Физическите ви сили няма да са достатъчни, а и липсата на време ще ви попречат да осъществите всичко, което замисляте. Не по-малък фактор ще е липсата на пари.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес не влизайте в конфликти и се опитайте да не критикувате всеки. Не е полезно за вас да си създавате нови врагове само защото държите да блеснете с някои свои знания. Вършете си работата добросъвестно, не изоставайте със сроковете, спазвайте правилата на фирмата, в която работите. Бъдете по-толерантни към нуждите на интимния си партньор. Колкото и да ви обича, той няма да изтърпи всичките ви глезотии.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще е много нервно днес на вашето работно място. Погрижете се нервността на другите да не ви зарази и да изпаднете в ситуация вместо работите спокойно, да дебнете кой какво ще сбърка. За вас е важно всичко да е точно, особено ако работите в банкова институция, ако сте счетоводител или оперирате с големи суми. Вечерта ви предстои приятна изненада и  много веселие в приятна компания.

Везни – 24.09 до 23.10
През деня ще бъдете обградени с позитивно настроени хора, но пък вие ще сте прекалено раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но тревогите ви са напразни. Бъдете по-оптимистично настроени и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да се справят с трудна за тях ситуация, която изисква вземане на важно решение.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Предстои ви натоварен ден, но бихте могли да махнете с ръка на някои дреболии и въобще да не се занимавате с тях. Действайте мъдро – което не зависи от вас, не можете да го промените, следователно помислете дали не можете да го игнорирате. Погрижете се за странните болки, които могат да ви споходят в късния следобед и да обхванат почти целия ви гръб – травма или простуда – трябва да реагирате.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ви предстоят важни задачи, които отдавна планирате. Имайте предвид, че от някои решения могат да произлязат и важни промени за бизнеса ви и за самите вас. Не се поддавайте на емоции. Бъдете максимално съсредоточени и действайте хладнокръвно. Обмисляте скорошно служебно пътуване, но ще е по-добре да го отложите в този момент.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще започнете работния си ден с големи притеснения, но всичко ще се развива по вашите планове. Тревогите ви за недостиг на пари също са неоснователни – финансовите средства, с които разполагате в момента ще покрият нуждите ви. Всъщност, ако за нещо трябва да се тревожите, са болките в коленете – привечер ще се усилят и ще ви създават значителен дискомфорт (предимно при мъжете).

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес може да не се осъществи делова среща, на която сте разчитали много. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и едно ново начинание само ще разводни усилията ви. Трябва да проявите повече загриженост към проблемите на близките си, защото имат нужда от вашите съвети.

Риби – 20.02 до 20.03
Деловите ви планове ще претърпят известни промени, но това не е повод за ядове, а напротив. Причината за промените най-вероятно ще е романтична среща, на която ви очаква приятна изненада. Не си позволявайте обаче да закъснявате вечерта с прибирането в дома си, ако сте обвързани с постоянен партньор. Припомнете си задачите за утрешния ден, за да не провалите важни свои намерения.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68