Tyxo.bg counter
Хороскоп - 30 март

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не бъдете прибързани и вършете нещата едно по едно. Ще имате силна енергия, бързо ще мислите, но ако работите хаотично, накрая може да не доведете нищо докрай. Важно е да приключите напълно с някои от текущите задачи. Започнете от най-сложните. Преките ви началници ще бъдат добронамерени към вас днес, така че бихте могли да потърсите помощ от тях. Добре е да направите една кратка диета, за да се почувствате тонизирани – яжте предимно зеленчуци и плодове през целия ден.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете разумни, колкото и да ви привлича някоя авантюра. Това важи за деловите ви начинания, но и за вашия личен живот. И нещо твърде съществено – не се поддавайте на увещания от страна на хора, които искат да ви приобщят към своята кауза, ако тя не и вашата. Постарайте се да помагате на близките си, ако те се окажат в затруднение, бе да изтъквате колко сте способни.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Добре би било да се откъснете за малко от деловите си задължения и да погледнете отстрани кое как се движи. Обсебени сте от идеи за разширяване на бизнеса ви, но това може да се окаже една малко рискована авантюра, особено ако се свържете с неподходящите хора. Бъдете по-разумни. Петъчният ден може да е прекрасен за вас, ако създадете около себе си една прекрасна атмосфера.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще сте особено чувствителни към всяка похвала, но се сещайте от време на време, че трябва да преценявате и искреността на хората, които ви хвалят. Има опасност да бъдете с повишена емоционалност и да не отсеете използвачите, които твърде неискрено ви аплодират. По-малко мислете за дребните недоразумения с интимния си партньор. Всичко ще се е наред.

Лъв – 23.07 до 23.08
Предстои ви един скучен ден, свързан с много рутинни задължения. Не подценявайте работата си обаче, колкото и да ви е позната. Има известен риск да станете жертва на измамници или заговор от страна на хора, които сте настроили срещу себе си. По-малко говорете публично в днешния ден. Ще бъдете прекалено крайни в някои свои изказвания, а това после ще ви тормози.

Дева – 24.08 до 23.09
Старайте се да бъдете точни в действията си. Бъдете стриктен шофьор, а вечерта се подгответе да обяснявате на постоянния си партньор къде сте били, с кого, какво сте правили. Приемете всичко това с мъдрост и не се сърдете на никого.

Везни – 24.09 до 23.10
През целия ден ще се чувствате леко изморени.  За разлика от повечето хора в днешния ден вие ще сте с понижена физическа и емоционална енергия. Намерете вариант да се усамотите и да си починете добре. По-късно вечерта енергийният ви баланс ще се възстанови.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Спрете да мислите, че сте натоварени от съдбата да вършите  чужда работа. Не ви съветваме днес да се заплитате в скандали, дори да се чувствате много обидени. По-добре помислете, че имате лични задачи и се посветете на тях, особено в следобедните часове. Денят е подходящ да да планирате нещо важно за вас, макар и да е в по-далечно бъдеще.

Стрелец – 23.11 до 21.12
За вас денят ще е много благоприятен във всички направления. Бъдете активни, но обмислете добре как да подредите плановете си, за да не се чувствате крайно изморени вечерта. Предстои ви среща с приятели и трябва да сте в добра кондиция. Използвайте шансовете си да омайвате околните с чара си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не бъдете прекалено инициативни днес и не се нагърбвайте със задълженията на други хора. И без това ще се окаже, че в предишните дни не сте довели докрай някои от задачите си и трябва да ги довършите. Спомнете си поговорката за двете дини и едната мишница и степенувайте работата си по-внимателно. Днес се хранете с по-леки храни, но в никакъв случай не гладувайте - не сте в отличен баланс на енергийните си нива.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не бързайте да давате отговори, ако ви запитат днес какво мислите за бъдещето си в определено служебно поприще. Вечерта обсъдете този вариант с близките си и се вслушайте в мнението им. Самите вие може да не предвидите някои от негативните страни на новата позиция. Тъгата ви по минали неща няма да ви доведе до нищо добро. Гледайте напред.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес не бързайте с нищо. Колкото по-внимателно работите, толкова по-високо ще е качеството. Ако се занимавате с творчески дейности, ще имате един много плодотворен ден, но оставете идеи си да изкристализират добре. Пазете се днес от вирусна зараза. Стойте по-далече от всеки, който киха, кашля или подсмърча.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68