Tyxo.bg counter
Хороскоп - 31 март

Овен – 21.03 до 20.04
Днес рискувате да похарчите много пари, за да си угаждате. Няма нищо лошо в това ви намерение, ако съумеете да си доставите радост и все пак да ви останат средства за другата седмица. Ще бъдете много енергични в забавленията си - дано да е за добро, защото наистина имате нужда от сериозно разтоварване. След като сте настроени да харчите, зарадвайте и любимия човек с нещо дребно, но достатъчно изискано.

Телец – 21.04 до 21.05
Плановете ви за една хубава почивка могат и да се провалят поради неочаквано възникнал ангажимент. Не се ядосвайте и приемете, че така е трябвало да стане. Ако организирате всичко добре, ще ви остане време за забавления с близките хора. По-малко се връщайте към миналото, нека мислите ви се занимават с настоящето и бъдещето.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Малко ще сте изнервени и се постарайте да се овладеете, за да не превърнете празничните дни в неприятен момент. Отличен вариант за вас ще бъде да се разходите сред природата, да се поотпуснете малко след дългата седмица. Обърнете повече внимание и на външния си вид, но не прибягвайте до сложни козметични процедури. Има вероятност от усложнения, ако си позволите да посетите недостатъчно хигиенични козметични салони.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще разберете, че близките ви хора наистина ценят мнението ви. Само не се възгордявайте. Ще ви се наложи да вземате бързи решения, но не се поддавайте на емоции. Целия ден ще ви преследва чувство за глад - похапвайте, но избирайте нискокалорични храни.

Лъв – 23.07 до 23.08
Добре ще е днес да си намерите работа на открито и да дадете малко почивка на ума си. Поканете приятели в градината, идете на разходка. Никак не е желателно да прекалявате с алкохола. Бъдете по-толерантни към близките си и вместо да им правите постоянно забележки за нещо, ги зарадвайте с дребни, но мили жестове на грижовност.

Дева – 24.08 до 23.09
Малко раздразнителни ще бъдете през целия ден и е много вероятно това да подразни близките ви хора. Опитайте се да съхраните спокойствието, не правете постоянни забележки на всички. Ако сте на работа в почивния ден, не се опитвайте да напуснете работното си място преждевременно.

Везни – 24.09 до 23.10
Очаквате ваши близки да пристигнат отдалече и това ви прави малко нервни. Има вероятност да влезете с някой член от семейството в излишни пререкания. По-добре ще е да си намерите някакво интересно занимание. Интимният ви живот е много вял, но сами сте си виновни за това.

Скорпион – 24.10 до 22.11
За разлика от повечето хора вие няма да бъдете много ангажирани през този ден и е възможно в един момент да ви обхване скука. Намерете с какво да запълните времето си, но се постарайте да сте повече на открито. Пазете се от неприятни миризми - дихателните ви пътища са уязвими. Обмислете как да разнообразите интимния си живот.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете много натоварени през целия ден и вечерта ще се чувствате изморени. От друга страна ще сте доволни от постиженията си. Не критикувайте близките си за разни дреболии, гледайте по-мащабно на нещата в отношенията ви. Помислете как да организирате неделния ден така, че не сте ангажирани и да си починете добре.

Козирог – 22.12 до 20.01
Постарайте се в днешния ден да владеете нервите си, макар че ще ви бъде значително напрегнато. Очакваните гости ще се забавят, нещата няма да се получават според намеренията ви, но нищо фатално няма във всичко това. Запазете на всяка цена доброто си настроение. Пазете гърба си от претоварване.

Водолей – 21.01 до 19.02
Малко напрегнат ще е денят ви, но пък вечерта ще бъдете много доволни от преживяванията си. Именно днес ще разберете колко ви обичат вашите близки. Отвърнете им също с много внимание. При болки в ставите, не бързайте да гълтате шепи лекарства. Просто си дайте малко почивка.

Риби – 20.02 до 20.03
Постарайте се да прекарате един полезен и приятен ден. Не се занимавайте с досадни за вас дела. Разхождайте се, говорете си с близки и приятели. Имате нужда от абсолютно пълноценна почивка. Не прекалявайте с диетите за отслабване, за да не си докарате здравословни проблеми.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68