Tyxo.bg counter
Хороскоп - 1 април

Овен – 21.03 до 20.04
Ако искате днес да се справите със задълженията си, трябва да хабите по-малко енергия в излишни пререкания с хората около вас. Подобно поведение не само ще ви разконцентрира, а и ще ви изнерви и е възможно да допуснете много грешки, включително и травми. Много е вероятно да намерите нови възможности за изява в нещо, което ще се превърне във ваше хоби.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не споделяйте много за намеренията си да започнете нови начинания в бизнеса, ако се занимавате с търговия или борсови операции. Подобна бъбривост би могла много да ви навреди. Наложително е да се отзовете на молба за помощ отстрана на възрастни ваши роднини. Не се преструвайте на по-заети, отколкото сте.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Тази неделя упорито ще търсите съмишленици за някои ваши идеи, свързани със семейни имоти, но такива няма да намерите. Внимавайте крайният резултат да не бъде кавга с близките и влошаване на семейната атмосфера. Обърнете сериозно внимание на здравето си, ако от доста време не успявате да се справите с кашлица или хрема. Имунната ви система не работи отлично.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес бъдете по-сдържани и не правете всичко наопаки, за дразните близките си. Ако толкова ви е досадно с тях, отидете на разходка сред природата или потренирайте малко. Имате нужда да изразходвате повече физическа енергия. Вечерта ще е добре да поканите гости или вие да отидете на гости, за да се разнообразите и да избегнете дребнавите домашни заяждания.

Лъв – 23.07 до 23.08
Прекалено раздразнителни ще сте в този ден. Не се опитвайте да уязвите всички - те ще ви отвърнат с още по-голяма агресия в един момент. Необходима ви е една много сериозна почивка, за да възвърнете доброто си настроение и да излезете от състоянието на постоянно раздразнение.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес сами ще си създавате неприятности, като се опитвате да си казвате мнението по всичко, което близките ви правят. Много по-добре ще е да отидете някъде сред природата, да се занимавате със селскостопански труд. Пазете се от падащи предмети.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще сте прекалено емоционални и ще настроите много хора срещу себе си. Не се месете в чужди работи - това ще ви донесе спокойствие. Погрижете се за гръбнака си и ако имате болки, потърсете специализирана помощ. Не се занимавайте със самопровъзгласили се лечители.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Независимо, че денят е почивен, вие ще имате много делови задължения. Не се оплаквайте - работите за бъдещото си добруване. Внимавайте само да не претоварите очите си и ако ви боли постоянно глава, не прекалявайте с медикаментите. Излезте час-два сред природата.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Посветете се днес на семейството си. Оставете всички делови задачи за идващата седмица. Важно за вас ще бъде да се заредите с енергия – разходка, плуване, езда, игри на открито. Малко сте изморени, но след една добра почивка, бързо ще се справите.

Козирог – 22.12 до 20.01
От сутринта ще бъдете малко "кисели", всеки и всичко ще ви дразни. Опитайте се да се овладеете. Не допускайте да развалите настроението на цялото си семейство. Отидете на някакво спортно мероприятие или самите вие тренирайте, но се пазете от травми на коленете.

Водолей – 21.01 до 19.02
Рано сутринта ще стане ясно, че денят няма да мине по вашите планове. Но не хабете нерви да мърморите и упреквате близките си. Приемете всичко спокойно и се опитайте да намерите нещо полезно в новото стечение на обстоятелствата.

Риби – 20.02 до 20.03
Не се задълбочавайте днес в делови проблеми. Намерете си приятни занимания, бъдете с близките си. Трябва да се възстановите, тъй като здравето ви не е в идеално състояние. Не подценявайте проблеми с кръвното.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68