Tyxo.bg counter
Хороскоп - 2 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите в сферата на икономиката, строителството, компютърните технологии, образованието. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Устоявайте мнението си без излишна агресия. Ще ви предложат да участвате в нов проект. Първо помислете дали наистина ви се занимава с това, тъй като дейностите, които предстоят не са от вашата област на компетенции. Ако търсите предизвикателство - приемете. Не проявявайте капризи по отношение на любимия човек, за да не стигнете до сериозен скандал вечерта.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят може да бъде значително успешен за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си. Ако сте човек на изкуството, ще имате много странни и интересни идеи. Първо се погрижете да си спечелите съмишленици. Трудно ще се справите сами да убедите хората, от които зависят проектите ви, че имат бъдеще вашите новаторски планове. Не се гневете веднага, ако отхвърлят предложенията ви. Имайте търпение. В този ден въобще по-малко трябва да се поддавате на чувствата си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес можете да разгърнете своя творчески потенциал и да обмислите интересните си идеи, но не стартирайте нови проекти. Пазете се от измамници и хора, които се опитват да се възползват от вашето благоразположение. Няма да се чувствате много комфортно в този понеделник, но причината за това е у самите вас – малко сте изморени и депресирани, макар че е само началото на седмицата. Не допускайте капризите ви да са ръководна сила в отношенията с интимния ви партньор.

Рак – 22.06 до 22.07
Хубав и плодотворен ден за вас. Ще бъдете много енергични, ще се радвате на всеобщо внимание. Вечерта ви предстои приятна сбирка с приятели и отново ще сте в центъра на вниманието. Не давайте обещания, които няма да спазите. Това ще разруши представата на симпатизантите ви за вас. Силно ви вълнува мисълта за човек от противоположния пол, но бъдете търпеливи. Грижете се за здравето си и се обличайте подходящо за сезона.

Лъв – 23.07 до 23.08
Най-добре ще е през този ден да бъдете философски настроени и да запазвате неутрална позиция при по-напрегнати ситуации. Не влизайте в дребнави разправии с преките си началници. Вечерта ви предстои приятна вечер сред близки хора. С тях можете да коментирате спокойно всичко, което ви вълнува. Важно е да не злоупотребявате с алкохола, за да не станете заядливи и да развалите настроението на всички.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ви предстоят изненади. Ще ви поканят да участвате в инициатива, която доскоро сте критикували. Добре преценете как да постъпите. Добре би било да се посъветвате с близките си, защото евентуално участие в този проект ще ви отнема много време и сили. Помислете дали няма да навредите на основната си работа.

Везни – 24.09 до 23.10
Не се поддавайте на емоциите си още от сутринта. Здравият разум ще ви бъде най-добър съветник в днешния ден, който ще е доста напрегнат. Планирали сте много задачи, но плановете ви ще се променят. Посрещнете това спокойно и реагирайте адекватно на новите ситуации. Не бързайте да отхвърляте предложения за нови неща, без да сте се информирали достатъчно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Бъдете сдържани и предпазливи днес. Не дразнете околните с прекалена агресивност и демонстрация на голямо самочувствие. Капризите на времето ви влияят твърде силно. Ако излезете на кратка   разходка сред природата, ще се успокоите и вечерта вече ще сте постигнали душевно равновесие. Пазете се от измами и кражби.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес всичко ще ви се отдава с лекота, но пък ще ви се иска да си починете по-дълго в сутрешните часове на деня. Всъщност можете да правите каквото решите - енергията ви е силна и при добра организация времето ще ви стигне за всичко. Откажете да пътувате вечерта късно по служба, ако ви натоварят с такава задача изведнъж.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес бъдете нащрек за измамници, които могат да се появят във вашето обкръжение. Не подписвайте никакви документи, преди да сте ги прочели внимателно, колкото и съблазнителни да ви изглеждат някои предложения. Вечерта се вижте с приятели, обсъдете с верни хора своите бъдещи планове, но внимавайте пред кого какво говорите.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще имате интересни преживявания през този ден. Възможни са и значителни финансови приходи, но спазвайте стриктно законите. Ако имате някакви съмнения в почтеността на сделки или предложения – не се захващайте с това. Вечерта ви очакват много приятни моменти в нова за вас компания.Все пак бъдете по-сдържани и не разкривайте свои тайни пред новите си приятели.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ви може да е много спокоен, ако не си припомняте постоянно някои неудачи от почивните дни. Забравете миналото и гледайте напред. Не давайте днес обещания за парична помощ на роднини и колеги, които ще се опитат да се възползват от вашата добронамереност. Не сте длъжни да правите услуги на някого, ако не сте убедени, че това е правилната позиция. Ако ще пътувате, бъдете много внимателни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68