Tyxo.bg counter
Хороскоп - 3 април

Овен – 21.03 до 20.04
Трябва да владеете емоциите си още от сутринта. Ще ви възложат много задачи, но с повече спокойствие ги решите. Интуицията ви е ще бъде много силна днес, но не ? се доверявайте напълно. Проверявайте всичко, което е важно, особено финансови документи. Не искайте нищо назаем. Не търсете кредити днес. Тежките физически натоварвания не са препоръчителни.

Телец – 21.04 до 21.05
В този вторник ви предстои много работа, но трябва да мобилизирате цялата си енергия и да не оставяте недовършени неща. Ако работите с финансови документи, бъдете много стриктни. Сдържайте нервите си и бъдете по-деликатни с колегите, не им правете постоянно забележки. Денят е подходящ за пътуване, но бъдете внимателни и спазвайте правилника за движение, не спорете с органи на властта. Пазете се от пререкания с любимия човек, за да не си създадете излишно напрежение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Малко напрегнати ще сте, но вината си е само ваша. Не отделяте достатъчно време за почивка и ще почувствате умората още в часовете до обяд. Мобилизирайте се и изпълнете поне най-важните си ангажименти. Избягвайте екипната работа – вероятни са конфликти.  Не вземайте пари назаем. Можете да отложите с ден-два някои покупки вместо да нервничите, че не можете да си ги позволите точно в този ден.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще бъдете център на внимание със своето добро настроение и с желанието си да работите активно. Колегите ви ще оценят тази ваша активност, могат да ви прехвърлят някоя задача, но вие ще се справите и с нея. Само проявете внимание към изчисления и всичко свързано с документация. Очаквате някакви парични постъпления, но те ще се отложат във времето. През целия ден ще бъдете по-бъбриви от обикновено, но все пак се сдържайте пред непознати.

Лъв – 23.07 до 23.08
Склонни сте към прибързаност и прояви на агресивност днес. Имате силна енергия, добре ще е да я използвате позитивно. Свършете отдавна отлагани ангажименти – могат да ви потърсят сметка от ръководството. Бъдете внимателни при шофиране.  Престои значително труден разговор по семейни проблеми, но няма за кога да го отлагате. Накрая ще се окаже, че всичко ще се подреди правилно.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще имате много задачи от служебно естество, но за жалост няма да успеете да изпълните всичко. Това може да е повод за критика от ръководството. Постарайте се максимално. Можете да участвате в преговори и да поемете отговорност за изпълнение на важни задачи. Пътуванията с лична цел ще са успешни, но служебните могат да се провалят. Посещения в заведения за бързо хранене не са препоръчителни и въобще внимавайте какво ядете.

Везни – 24.09 до 23.10
Не бъдете много дребнави на работното си място и ще имате спокоен ден. Ако обаче започнете да контролирате работата на колегите си, без да имате подобни права, е много вероятно да влезете в остри конфликти. Така че вършете само своята работа. Добре ще е да прекарате час-два сред природата. Имате необходимост от разходка и тишина.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Труден ден за вас в делово отношение – много задачи сте планирали, а ще възникнат допълнителни. Не смятайте, че сте длъжни да свършите работата на други хора. Избягвайте да обяснявате решенията си, просто ги изпълнявайте. Намерете време за достатъчно почивка вечерта. Занимавайте се с приятни за вас неща. Пътуванията ще са много успешни, но не влизайте в конфликти с представители на властта – вероятни са санкции.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес денят ще е натоварен предимно с делови разговори и организационни дейности. Може и да ви бъде досадно, но трябва да свършите всичко на отлично ниво, за да е успешна бъдещата ви дейност. Не позволявайте на чужди хора да се месят нито в работата ви, нито в личния ви живот. Очаква ви една забавна вечер в семеен кръг. Радвайте се на близките си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не проявявайте дребнавост и крайна придирчивост днес спрямо поведението на колегите си и денят ще бъде спокоен. Ако трябва да сте много прецизни към нещо, то това е документацията, с която работите. Ще се наложи да оглеждате и най-дребни детайли в нея. Намерете време за леки спортни занимания. Вечерта не оставайте сами. Бъдете сред хора, веселете се.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако днес се мобилизирате и покажете професионалните си качества, това ще бъде много добре за вас. Не обръщайте внимание на дребнави коментари, а си свършете работата на висота и ще спечелите доверието на ръководството. В личния ви живот в момента няма нищо интересно, но и вие не предприемате нищо в това отношение. Няма на кого да се сърдите. Погрижете се сериозно за здравето си. Занемарили сте някои значителни изисквания, препоръчани от лекари, и трябва да промените това.

Риби – 20.02 до 20.03
Не нарушавайте наредби и правилници и ще имате един спокоен ден. Много работа ви е се е струпала, но трябва да свършите максимално повече от нея. Бъдете много стриктни с документацията. По обяд ви предстои делова среща, но повече слушайте. Научената информация ще ви помогне в работата. Пазете очите си от преумора. Възможно е силно главоболие привечер.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68