Tyxo.bg counter
Хороскоп - 4 април

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете принудени да работите с екип. Не допускайте личните ви чувства да пречат на работата. Планирано пътуване днес няма да даде очакваните резултати. Ще получите допълнителни финансови средства. По никакъв повод не напускайте работното си място по-рано, освен ако не ви освободят официално.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност през днешния ден да сте толкова разсеяни, че да пропуснете важна задача на работното си място. Още от сутринта прегледайте ангажиментите си и ги подредете по важност. Не се ядосвайте на новите задачи, действайте по плановете си. Добре ще бъде през този ден да сте сред весело настроени хора. Лошото настроение на някого може да се окаже "заразно" за вас.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Малко нервни ще бъдете през целия ден, тъй като изведнъж ще ви се струпат много и спешни за изпълнение задачи. Не се наемайте да вършите всичко вие. Работете с колегите си, разпределете правилно усилията си и се съсредоточете върху най-важното. В семейните отношения назрява конфликт по повод недоразумение, свързано със семеен ангажимент.  Всичко може да се изясни с малко хумор и добро желание за компромис от ваша страна.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще е добър за вас, трябва да бъдете активни.  Творческата ви енергия е силна и ще имате интересни вдъхновения. Засега се задоволете с планиране и обмисляне на детайлите. Интуицията ви е силна и ще ви подсказва верните насоки. В любовния ви живот може да настъпи голяма промяна след едно уж не толкова важно запознанство.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще ви донесе много разнообразни емоции. Не допускайте да си развалите настроението заради  други хора, които не са си свършили работата. По обяд ви предстоят срещи с приятели. Очаква ви и една много интересна вечер.

Дева – 24.08 до 23.09
През този ден работата няма да ви спори. Ще се чувствате много изморени, но имате неотложни задачи и трябва да ги изпълните. Добре ще е да излезете на чист въздух няколко часа. Вечерта прекарайте в домашна обстановка и си осигурете достатъчно сън.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес трябва да владеете нервите си и да не допускате раздразнителността ви да е водеща в отношението ви към околните. Не пръскайте пари, макар че това ви доставя голямо удоволствие. Предстоят ви значителни разходи. Не давайте пари назаем, от когото и да са поискани.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Прекалено чувствителни ще сте през целия ден, но не ставайте агресивни. Всъщност сте уморени от присъствието на много хора около себе си. Намерете начин да си осигурите малко лично спокойствие и всичко ще си дойде на мястото. Ще имате и радостни моменти в този ден, но трябва да почакате до вечерта.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес не се поддавайте на провокации, не се гневете. Бъдете търпеливи и се опитайте да помогнете на хората около вас. Ограничете се до наложителните разходи, не давайте пари за излишни неща. Пазете се от фалшиви доброжелатели, особено ако не познавате човека добре.

Козирог – 22.12 до 20.01
Малко труден ден – много работа, главоболие, умора. Занимавайте се с това, което ви харесва и игнорирайте заяжданията и безсмислените спорове. Вечерта излезте на разходка, срещнете се с приятели, веселете се. Постарайте се да намерите макар и малко време за проблемите на възрастните си роднини.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес са вероятни твърде много разочарования от личен и служебен характер. Работата няма да ви спори, просто защото не можете да се съсредоточите в нея. С любимия човек е вероятно да се конфронтирате още от сутринта, а макар и поводът да е дребен, кавгата да вземе значителни размери. Добре ще е да предложите някакво интересно развлечение.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще се наложи да промените цялата си нагласа за работата си през деня и много от плановете ви ще пропаднат. И без това няма да сте в настроение за работа. Днес не се месете в чуждите неща. Това ще бъде много излишно натоварване за вас. Повече помислете как да си осигурите една приятна вечер с близките си хора.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68