Tyxo.bg counter
Хороскоп - 5 април

Овен – 21.03 до 20.04
Всяко ваше невнимание по финансови въпроси в този четвъртък може да окаже много негативен ефект на цялото ви финансово положение. Не подписвайте договори, без да сте прочели и осмислили и най-дребните детайли. Бъдете крайно лаконични, когато защитавате финансовите си интереси. Не харчете за нищо излишно. Днес не ходете на гости, останете в дома си вечерта.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да помислите дали на работното си място си вършите работата качествено. Облаците над главата ви могат да се сгъстят, ако си позволите некачествено да изпълнявате служебните си задължения. Не участвайте в дребнави спорове между колеги и близки и откажете да се произнасяте като защитник на някого. Най-добрият вариант за вас днес е да си гледате работата, да си мълчите, когато не ви питат и така да запазите спокойствието си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще ви се отдаде възможност да помогнете на колега, който е затруднен. Това ще ви достави радост, но ще загубите много време. Добре помислете кое е по-важно за вас. Не се поддавайте на отрицателни емоции вечерта и не наранявайте постоянния си партньор, като показвате пренебрежение.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако сте на ръководен пост, внимавайте какви решения вземате, а най-добрият вариант е да отложите важните проблеми за друг момент. Днес ще сте разсеяни, няма да успеете да предвидите всичко, когато решавате проблеми, касаещи бъдещи проекти. Старайте се да не харчите излишно пари и се пазете от съмнителни сделки.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете много стриктни днес, когато работите с документи. Има реална опасност да направите груби грешки. Обърнете повече внимание на възрастни роднини, към които сте поели известни ангажименти, но до този момент не сте ги изпълнили.

Дева – 24.08 до 23.09
За съжаление днес ще разберете, че сте допуснали в приятелския си кръг непочтени хора. Дори да сте много разочаровани, не показвайте емоциите си. Още по-важно е да помислите добре докъде се простират щетите, нанесени от тях.

Везни – 24.09 до 23.10
Важно е да прецените добре предложението, което ще ви отправят днес ваши партньори. Бизнесът ви определено се нуждае от стабилизация, но дали няма да се ангажирате повече отколкото желаете. Не влизайте в конфликти с близките си - вие сте изнервени, а те с нищо не са ви виновни.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще удържите морална победа над човек, с когото имате значителни недоразумения. Всъщност няма да се развълнувате много от това, тъй като и досега сте били убедени, че сте прави. Не губете време в излишни обяснения. Очакват ви по-интересни неща вечерта, когато ще се видите съвсем случайно със стари приятели.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Имате голямо желание да оптимизирате работата си, но това няма да ви се отдаде днес. По-добре ще бъде да осъществите контрол над досегашните дейности, които сте поверили на подчинените си. Тези, които работят в различни институции, трябва да работят стриктно, тъй като подлежат на проверка от по-висши институции.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще имате нужда от сериозен съвет, но не се допитвайте до кого да е. Намерете човек, на когото можете да разчитате - да е компетентен, почтен и добронамерен към вас. Бъдете внимателни към здравето си. Възможен е срив на нервната ви система, ако не си починете добре.

Водолей – 21.01 до 19.02
Крайно време е да решите на кого от колегите си можете да разчитате - в този четвъртък ще имате прекалено много работа и ще са ви нужни добри помощници, за да не сте натоварени в петък, а и в почивните дни. Не се опитвайте да се справите сами - няма да успеете, а ще се претоварите физически и емоционално.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес не си помисляйте да напуснете работа, преди да е изтекла и последната минута от работното ви време. Възможна е проверка и при ваша грешка в тази посока, наказанието ще е твърде тежко. Не сте ли се замисляли, че около вас има човек, който непрекъснато ви следи и коментира работата ви непочтено?


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68