Tyxo.bg counter
Хороскоп - 6 април

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви завладее по-весело настроение от сутринта и това е чудесно, но се постарайте да не пропуснете важна среща. През целия ден ще сте малко несериозни, което би могло да ви подтикне към непремислени изказвания. Преценявайте дали всичко, което ви хрумне, трябва да казвате на момента. Постарайте се да бъдете мили към близките си хора и да създадете едно празнично настроение около себе си и за другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте заети днес, намерете време за среща със стари приятели. Това ще повиши настроението ви, а е много възможно да бъдете поканени за участие в нов проект. Има хора, които високо ценят способностите ви и точно един разговор с тях може да ви отвори вратите за нова изява. Не се поддавайте на желанието си да харчите пари за щяло и нещяло.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес трябва да посветите повече времена някои семейни задачи. Погрижете се да се разведрите малко с някакво нетипично ежедневно занимание. Можете да пообиколите магазините, но не купувайте всичко, което ви се хареса, а помислете дали то въобще ви е нужно. Много добре ще ви се отрази посещение на някакво по-весело място - например увеселителен парк, зоопарк, сатирична постановка.

Рак – 22.06 до 22.07
Вие ще сте силно емоционални през целия ден и много неща няма да ви правят впечатление, докато други ще са обект на всичките ви мисли. Това може да се отрази на работата ви. Вечерта ви очакват приятни моменти с близките хора, но не проявявайте капризи. Ще имате нужда от помощ за овладяването на някои нови умения - питайте.

Лъв – 23.07 до 23.08
За вас се очертава един натоварен, но приятен ден. Малко прекалявате с взирането в собствените си емоции. Повече се вълнувате от дребни неприятности, а около вас ще се случват и много хубави неща. Постарайте се в този ден да се изолирате от намръщени хора даже те да са ваши приятели. В момента имате необходимост от повече позитивизъм.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ви ще е успешен и може да се каже, твърде забавен. Помислете дали не пропускате важна среща по обяд и дали наистина сте изпълнили всички важни служебни задачи. Тъй както сте настроени да се забавлявате, е възможно да изпуснете някои от служебните си ангажименти от контрол, но това пък може да стане причина за допълнителна работа вечерта.

Везни – 24.09 до 23.10
Каквото и да се случва на работното ви място, гледайте по-мащабно и не се взирайте в малките грешки. Не се поддавайте на киселите настроения на колегите си и не допускайте да мрънкат около вас непрекъснато. Можете да се измъкнете по-деликатно, когато се опитат да приковат вниманието ви в ситуация, която не е толкова проблемна, но някой се опитва да я превърне в такава.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще бъдете в добра физическа и емоционална кондиция в днешния ден, но избягвайте да се замесвате в конфликтни ситуации. Не е нужно дори да си казвате мнението, ако не е крайно наложително. Егоистично или не, пазете нервите си. Опитайте се да се свържете с приятел, който наскоро ви е търсил, но сте се разминали по някаква причина. Очакват ви интересни неща при тази среща.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще сте много енергични и дейни през този ден и ще заразявате всички с веселото си настроение. Колкото по-ведро се отнасяте към ставащото на работното ви място, толкова повече ще печелите симпатиите на колегите си. Помислете дали добре сте планирали почивните дни, някоя нова идея може да ви хрумне.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще прекарате деня много приятно, но е необходимо още от сутринта да се отърсите от тревоги, свързани със служебни задължения. Или ги изпълнете навреме, или забравете въобще за тях. За повечето от представителите на зодията петъкът ще е свързан с тичане по магазините. Не хвърляйте обаче парите си на вятъра.

Водолей – 21.01 до 19.02
Колкото и да не ви се иска, денят ви ще е изпълнен с много работа. Постарайте се да си създадете добра организация, за да приключите в рамките на работния ден и да не мислите след това за несвършена служебна дела. Помислете повече за празничното настроение в дома си.

Риби – 20.02 до 20.03
Бъдете по-позитивно настроени в този петък. Макар и доста натоварен, той все пак ще свърши. От вас зависи как ще гледате на повечето си задачи – дали като нещо нормално, или като прекалено тежък товар. В крайна сметка имате приятели - поискайте помощ, ако ви се вижда, че няма да успеете с текущите задачи.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68