Tyxo.bg counter
Хороскоп - 7 април

Овен – 21.03 до 20.04
Интересна събота ви предстои. Разпределяйте през целия ден внимателно времето и задачите си, за да не се окаже вечерта, че нищо не сте свършили. Не нарушавайте правилата на добрия тон в по-изострени спорове, но отстоявайте решенията си. Не се опитвайте да командвате всички. Не подценявайте промените във времето и се обличайте подходящо. Никак няма да е добре в момента да усложните някои здравословни проблеми.

Телец – 21.04 до 21.05
Съботата ви ще бъде доста емоционална. Постоянно ще се отклонявате от същинската си работа, но помнете, че всичко трябва  да е добре обмислено и изпипано в детайли. Пък и нямате сметка точно сега от провали. Можете да поемате рискове, но в рамките на разумното. Откажете пътуване, ако това е възможно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
За вас денят ще е много благоприятен във всички направления. Бъдете активни, но обмислете добре как да подредите плановете си. Използвайте шансовете си да спечелите нови приятели през този ден. Пазете се от инфекции. Вечерта е добре да се видите с приятели и да обсъдите някои по-далечни планове, за които вече сте говорили.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ви ще е много спокоен. Внимавайте само да не пропуснете важен семеен ангажимент и да обидите близките си. Не давайте днес обещания за заем на познати, които ще се опитат да се възползват от вашата добронамереност и да ви поискат някой лев. Ако ще пътувате, бъдете много внимателни.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес бъдете търпеливи и се опитайте да помогнете на хората около вас. Ограничете се до наложителните разходи, не давайте пари за излишни неща. Споделяйте само с най-близките си хора свои намерения. Откажете пътуване, от което не можете да се измъкнете.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят няма да мине по вашите планове, но в интерес на истината те не са достатъчно добре изградени. Не си  хабете нервите, а обмислете бързо нова стратегия за действие и то така, че да не поемете цялата работа върху плещите си. Приемете всичко спокойно и се опитайте да намерите нещо полезно в новото стечение на обстоятелствата. Пазете се от простуда - силно уязвими сте, нищо че температурите вече са високи.

Везни – 24.09 до 23.10
Съботата няма да ви донесе резултатите, които сте планирали, но може да ви изненада с нови приятни неща. Личното ви настроение ще бъде малко объркано, макар че няма определени причини за това. Днес можете да разгърнете своя творчески потенциал и да обмислите интересните си идеи, но не започвайте нищо ново. Не споделяйте все още плановете си, изчакайте да прецените всичко внимателно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Предстои ви един еднообразен ден, но сами сте си го подредили така. Не подценявайте задачите си, за да не изпаднете в неловка ситуация. По-малко говорете публично в днешния ден. Ще бъдете прекалено крайни в някои свои изказвания, а после ще се ядосвате сами на себе си. Не подценявайте промените във времето и не си въобразявайте, че сте много калени.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще сте прекалено емоционални и ще реагирате недостатъчно адекватно на дребни неща. Не се месете в чужди работи, а се погрижете да си осигурите повече спокойствие. Можете да се правите на разсеяни в някои моменти, за да не товарите себе си с участие в безсмислени спорове. Погрижете се за гръбнака си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще ви донесе много разнообразни емоции. Не допускайте да си развалите настроението заради  други хора, които не са си свършили работата. По обяд ви предстоят срещи с приятели, но не бързайте да разкривате лични тайни. Всичко може да е доста приятно, ако не мислите твърде дълго за неща, които никак не можете да промените.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще е благоприятен за вас, особено ако не обръщате внимание на дребнави спорове. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си.  Ако търсите предизвикателство - участвайте в спортни игри, тъй като ще сте много енергични в този ден.

Риби – 20.02 до 20.03
Възможно е целия ден да се занимавате с нещо, което всъщност няма да ви върши никаква работа. Проявете по-здрав разум и не се инатете. Известно е, че обичате нестандартните неща, но може би една почивка ще ви е по-полезна. Уязвими сте към простудни заболявания.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68