Tyxo.bg counter
Хороскоп - 8 април

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се чувствате малко изморени в този неделен ден и непрекъснато нещо ще ви пречи. Най-добре ще е да не вършите нищо в екип. Много лесно ще пламне искрата на недоволството, ако някой се опита да оспори ваше решение. После ще съжалявате за някои свои думи.Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е спокоен и приятен, ако успеете да подредите правилно задачите си. Проявите ли недалновидност, ще се изнервите, че сте изморени и ще създадете не един излишен конфликт. Ако все пак сте пропуснали важна задача, все пак намерете сили до вечерта да я изпълните.

Близнаци – 22.05 до 21.06
В днешния ден ще се наложи да се потрудите повече от обикновено, но вината си е ваша. Това, че имате служебни задачи,  не значи да забравите себе си и почивката си. Помислите за една правилна организация и всичко ще е наред.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще имате един приятен неделен ден, ако съумеете да се отпуснете и да забравите някои неприятни моменти от съботата. Трябва да обърнете повече внимание на семейството си и да не тормозите всички с капризите си.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете малко нервни, но се постарайте да овладеете това си състояние. Няма да ви се размине, ако не си мерите приказките. Вечерта ще имате обществен ангажимент, който ще ви донесе приятни изживявания.

Дева – 24.08 до 23.09
Не трябва да се занимавате само с личните си ангажименти. Това може да ви струва много неприятности в семейството. Имайте грижа да поговорите с децата си, които имат належаща нужда от вашите съвети, но от друга страна се притесняват да споделят проблемите си. Бъдете тактични в разговора с тях.

Везни – 24.09 до 23.10
Колкото и да не ви се занимава с проблемите на други хора, няма как да ги избегнете. По-скоро трябва да сте бдителни към собственото си поведение, за да не настроите негативно събеседниците си. Не проявявайте капризи, което не означава  в никакъв случай да отстъпвате от позициите си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Малко изморени ще се чувствате още от сутринта, но постепенно ще възвърнете тонуса си. Не се занимавайте със сложни задачи, но и не бездействайте.  Подредете умствената и физическата работа така, че да не стигате до досада от каквото и да било.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще трябва да мислите нестандартно днес, за да се справите с някои задачи. На вас това няма да ви създаде особени затруднения, но ако крайното решение зависи от някой друг, ви чака голяма битка. Опитайте се да бъдете убедителни, без да се стига до излишно напрежение.

Козирог – 22.12 до 20.01
Никак няма да са ви приятни някои задачи, които ще получите сутринта от близките си, но ще трябва да ги изпълните. Трябва да бъдете организирани и да не пилеете времето си, за да ви остане достатъчно време и за почивка. Вечерта не си позволявайте употреба на алкохол – противопоказен ви е днес.

Водолей – 21.01 до 19.02
Отдавна се каните да свършите някои задачи, свързани дома ви. Днес можете да направите това, но в часовете до обяд. Следобедът не е подходящ за подобни дейности, а и вие ще сте малко напрегнати. Вечерта са вероятни силни пристъпи на главоболие.

Риби – 20.02 до 20.03
В днешния неделен ден ще бъдете малко изнервени и ще ви се наложи да въздържате от саркастични забележки, ако искате да не си развалите отношенията с близките. Не си позволявайте и неуместни шеги – никак няма да ви се отдава да се шегувате, с когото и да било.


 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68