Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 април

Овен – 21.03 до 20.04
В този понеделник денят ви ще е като разделен на две половини. Сутринта ще се справяте успешно със задачите си. Ще бъдете в емоционален подем. В следобедните часове ще се чувствате уморени и раздразнителни. Не допускайте да развалите отношенията си с колегите. Има вероятност да ви предложат съдружие. Не отказвайте веднага, но помислете добре.

Телец – 21.04 до 21.05
Малко разсеяни ще сте през този понеделник. Емоционалната ви енергия ще е твърде силна до обяд, но ще последва рязък спад в следобедните часове. Свършете всичко, което сте започнали още предишната седмица и не започвайте нищо ново днес. Важно е да не допуснете конфликт с началниците си по обяд.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ви ще бъде изпълнен с  успехи в делови план. Не бъдете агресивни към хората, с които трябва да общувате служебно. Предстои ви делова среща, на която е вероятно да получите предложение, което ще ви ядоса. Можете да си спестите ядовете с едно твърдо "не".

Рак – 22.06 до 22.07
Ще имате успешен ден, особено ако работите в сферата на търговията и комуникациите. Хората на изкуството ще се затворят в себе си, ще обмислят интересни идеи. Не стартирайте нови проекти, но изчистете всяко съмнение от плановете си. Предстои романтична вечер с любимия човек.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще свършите бързо деловите си задължения. Макар и да имате нови идеи не бързайте да ги започвате. Имате нужда да пообмислите нещата, а в началото на новата седмица предложете на колегите си плановете си за промяна. Не критикувайте никого днес. Помагайте на другите според силите си.

Дева – 24.08 до 23.09
Трябва да сте много активни, за да свършите всичко, което ви предстои. Задачите ви са много различни, така че се опитайте да ги степенувате по важност, за да не се ядосвате вечерта, че сте пропуснали някои от най-значимите. Ще се наложи спешно да реагирате на работното място заради чужда грешка.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е малко досаден заради необходимостта да спазвате бюрократични наредби, за да си изпълните задълженията в службата. Проявете търпение – такива са обстоятелствата. Не разчитайте на чужда помощ. По обяд ви предстои среща с приятели. Ще научите радостна новина, споделете я веднага с близките си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят не е добър за  изготвяне на нови проекти. Каквото започнете в този ден, трябва да го довършите. Контактите с различни хора могат да ви донесат напрежение поради изобилието на информация. Обръщайте внимание само на  полезната информация. Любовните ви преживявания ще са вълнуващи, много романтични и ще ви доставят голяма наслада.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е успешен, особено ако работите в сферата на образованието. Ще имате интересни идеи. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте в затворени помещения. Излезте на разходка, срещнете се сприятели. Не влизайте в конфликти с хора от семейството си вечерта. Колкото и важен проблем да възникне, решете го с мир.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще е ангажиран с интересни задачи, но което започнете, трябва да завършите в рамките на деня. Някои от колегите ви ще са твърде разсеяни и няма да си вършат работата според вашите изисквания. Не влизайте в конфликти – нищо няма да се промени.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще е успешен, но е нужно да овладеете емоциите си още от сутринта. Днес ще ви възложат странни задачи, мобилизирайте се и докажете професионализма си. Не полагайте начало на нищо ново, но каквото сте започнали, трябва да довършите.  Приемете покана за пътуване до близко място привечер.

Риби – 20.02 до 20.03
От сутринта ще започнат изпитания за вашата воля. Непредвидени трудности ще провалят някои от плановете ви. Мобилизирайте се, за да се справите с най-неотложните задачи. Не приемайте на доверие всяка новина, която достигне до вас по повод служебното ви положение.  Контролирайте кръвното си налягане.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68