Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 април

Овен – 21.03 до 20.04
Малко сложен вторник за вас, защото ви предстоят много отговорни задачи, от чието изпълнение ще зависят много неща. Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да получат от вас информация по неофициален път.  Погрижете се за здравето си, ако усещате силно раздразнение – нервната ви система е лабилна, а това може да доведе до други неприятности.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ви очакват изненади на работното място, тъй като всъщност сте си въобразили, че сте свършили отговорна и важна работата, а ще се окаже, че не е така. Постарайте се да дадете по-малко гласност на тази своя грешка и я оправете бързо. Уязвима е храносмилателната ви система и ще е добре да направите един разтоварващ ден.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Никак няма да ви се работи днес, но не си позволявайте отпускане. Възможно е колегите ви да се оплачат официално на прекия ви началник. Ще имате постоянно главоболие в по-късните вечерни часове – това е в резултат на слабата ви способност за адаптация към климатичните промени.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес не се напрягайте много на работното си място – работете с по-спокойно темпо. Макар да е само вторник, сте уморени, защото не сте се възстановили добре през почивните дни. Има опасност от допускане на грешки, които ще имат големи последици. Опитайте се поне вечерта да починете добре.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят не е много благоприятен за делови начинания.  Бавно ще се справяте със задълженията си и ще бъдете значително агресивни.  Не си позволявайте да се обаждате на обществени сбирки, освен ако не сте взели официално думата. Вечерта ви обаче ще е много приятна и ще компенсира ядовете от деня.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят не е подходящ за водене на преговори, но при достатъчно внимание, ще се справите. В любовния ви живот нещата са спокойни, но назрява напрежение поради вашето постоянно отсъствие от дома и неизпълнени обещания. Опитайте се елегантно да предотвратите по-сериозна разправия.

Везни – 24.09 до 23.10
Трудно ще се справите с многото си ангажименти днес. Внимавайте при разговори с непознати и не коментирайте служебни проблеми. Привечер ще получите много приятна новина. Останете в дома си вечерта и си починете добре.

Скорпион – 24.10 до 22.11
На работното ви място са вероятни недоразумения, размяна на упреци. Работете много внимателно с документация.  Проявете търпение към капризите на близките си и се опитайте да запазите спокойствието. Възможно е целия ден да имате главоболие и виене на свят. Пийте достатъчно вода.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не е желателно днес да се конфронтирате с началниците и колегите си, а ще има наистина реални поводи. Сдържайте емоциите си.  Новини за стари приятели ще ви изненадат малко неприятно, но не се намесвайте в събитията.

Козирог – 22.12 до 20.01
Намерете време да обмислите как да подредите ангажиментите си, преди да пристъпите към действия. Няма смисъл да нервничите и да упреквате когото и да било. Пазете от измамници. Вечерта се отдайте на приятни занимания и ще се почувствате по-добре.

Водолей – 21.01 до 19.02
Можете да извоювате по-голям авторитет на работното си място, ако днес работите точно и оперативно. Буквално се изключете от всичко друго и се концентрирайте в работата си. Ако по-обяд започне да ви боли глава, не се притеснявайте - малко почивка ще е достатъчна, за да се възстановите.

Риби – 20.02 до 20.03
Работете много внимателно днес и малко говорете с колегите си за решенията на началниците. Днес избягвайте да водите преговори и да сключвате сделки. Огледайте документацията си. Постарайте се да не забравите обещание, което сте дали на любимия човек, защото това ще стане повод за неприятни реплики помежду ви.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68