Tyxo.bg counter
Хороскоп - 11 април

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете с понижена енергия в тази сряда, поради което трудно ще работите и никак няма да ви се занимава с водене на досадна документация. За жалост обаче точно систематизирането на документите ви днес ще е важно за вас. Не е изключено да ви върнат няколко пъти за неизряден екземпляр от документ, който трябва да предадете някъде. Без да се гневите, оправете всичко. Няма да повярвате какво задоволство ще изпитате, когато приключите  успешно. Любимият човек ще ви възнагради с много нежност заради помощ, която сте му оказали по повод негови ангажименти.

Телец – 21.04 до 21.05
Препоръчително е днес да не се заемате с дейности, които изискват голямо внимание и ще ви отнемат много време. Няма да сте достатъчно концентрирани и трудно ще се справяте. При възможност се занимавайте с по-малко отговорна работа и намерете кой да ви помага. Не е важно да угодите на другите, а на себе си в този ден. Не проявявайте капризи спрямо интимния си партньор. Помогнете му, ако изпитва затруднения в своята делова дейност.

Близнаци – 22.05 до 21.06
За вас денят ще е значително благоприятен и лесно ще се справите с повечето си задачи. В интерес на истината - няма да имате много отговорна и спешна работа. По-малко говорете по повод решенията на прекия ви началник, които определено ще ви дразнят, но нямате избор, така че приказките са излишни. Бъдете по-отворени към нови предложения, но не приемайте всичко на доверие.

Рак – 22.06 до 22.07
Не е нужно точно днес да вземате важно решение за кариерата си, макар че много ви се иска да приключите с определен проблем. Дайте си още малко време за размисъл. Ако пътувате в късните вечерни часове, бъдете внимателни и не реагирайте остро при проверки от страна на полицията. Не бъдете агресивни към интимния си партньор, ако той оспорва някои ваши решения.

Лъв – 23.07 до 23.08
Трябва да правите на служебното място това, което ви е разпоредено, а не каквото вие прецените. Редно е да помислите дали не си позволявате твърде много, въпреки че позицията ви не позволява това. Ако проявите твърдоглавие, сами ще сте виновни за последиците, които едва ли ще са благоприятни за вас. В отношенията ви с интимния партньор настъпва криза. Внимавайте да не усложните всичко още повече. Привечер ще усетите силно главоболие, но добрата почивка ще оправи всичко, така че не се притеснявайте.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще се наложи днес да впрегнете цялата си воля, за да изпълните всичките си задължения. Но колкото и да е изморително това, ще бъде по-добър вариант от неизпълнението на текущите ви задачи. Погрижете се за здравето си. Могат да се усложнят някои  неразположения със стомаха ви. Храните се малко безразборно, а това не е добро решение.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не се занимавайте с търговия дори това да е основната ви работа. Много вероятно е да направите груби грешки и накрая сметките ви да не излязат. Не давайте воля на емоциите си и подминавайте с безразличие някои подмятания отстрана на колеги, които се опитват да ви провокират. Избягвайте да прекарвате с часове на слънце.

Скорпион – 24.10 до 22.11
На изпитание ще бъдат поставени търпението и работоспособността ви. Не изпускайте нервите си. Колкото до многото задачи, които ще ви се стоварят изневиделица - степенувайте ги по важност и свършете само наистина спешните. Здравето ви няма да е в отлично състояние, но всъщност сте изморени и с нисък енергиен праг. Не се опитвайте да си помагате с медикаменти, а просто си починете добре.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е добър за вас, трябва да бъдете активни. Творческата ви енергия е силна и ще имате интересни вдъхновения. Засега се задоволете с планиране и обмисляне на детайлите. Интуицията ви е силна и ще ви подсказва верните насоки. Погрижете се за болките в кръста - има начин да си дадете малко почивка.

Козирог – 22.12 до 20.01
През този ден работата няма да ви спори. Ще се чувствате много изморени, но имате неотложни задачи и трябва да ги изпълните. Особено важно е да сложите документацията си в ред. Добре ще е да излезете на чист въздух няколко часа. Не дразнете любимия човек с намеци и недомлъвки. Казвайте всичко точно и ясно, но не и грубо.

Водолей – 21.01 до 19.02
Малко нервни ще бъдете през целия ден, тъй като изведнъж ще ви се струпат много и спешни за изпълнение задачи. Не се наемайте да вършите всичко вие. Работете с колегите си, разпределете правилно усилията си и се съсредоточете върху най-важното. Вечерта ще е добре да си намерите някакво приятно занимание и поне час-два да останете сами със себе си.

Риби – 20.02 до 20.03
Не вземайте важно решение на работното си място, ако усещате, че не сте достатъчно компетентни. Направете консултации със специалист в дадената сфера и тогава решавайте. Прекалената самоувереност днес може да стане причина за неприятности. Не прекалявайте с изискванията към членовете на семейството си. Никой не ви е виновен, че сте раздразнителни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68