Tyxo.bg counter
Хороскоп - 12 април

Овен – 21.03 до 20.04
Не си позволявайте в този четвъртък да рискувате. Трябва да сте убедени в успеха си, за да приключите всичко според плановете и желанията си. Тази убеденост ще дойде в резултат на сигурна информация по определени проблеми, които са ключови за работата ви. И в дома си не бъдете авантюристи, а откровено споделяйте с близките си какво ви вълнува и търсете техните съвети. По-малко коментирайте с непознати плановете си за бъдещето на детето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Ако от сутринта си наумите, че няма да имате успешен ден, той наистина може да е катастрофален за вашата работа. Първо сами трябва да се мотивирате, да бъдете упорити в преследване на целите си и да вярвате, че всичко ще свърши добре. Не си търсете поводи да се откажете от интересни дейности. И не се извинявайте, че не ви стига времето днес, защото по същество просто ще го пилеете в празни приказки.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Щя ядосате някого днес толкова много, че накрая ще е нужен много сериозен разговор за изясняване на ситуацията. Ако можете да си спестите подобно напрежение, спестете го. Абсолютно ненужни приключения си създавате! Добре ще бъде да помогнете на колега, който трудно се справя с работата си поради здравословни причини. Не спорете с любимия човек по дребни поводи само за да докажете колко сте умни. Той знае това.

Рак – 22.06 до 22.07
Колкото повече се движите днес, толкова по-добре ще се чувствате. Заседяването на едно място ще ви подтикне към чувство на досада към всичко около вас. Много е вероятно да станете агресивни, за съжаление точно към когото не трябва. Намерете малко време за активен спорт. Така ще изразходите енергията си, която ви идва в повече днес.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете внимателни в работата си. Има вероятност да се изложите с някои необмислени действия. Ще загубите часове, докато оправите грешката си. И макар че вината няма да е само ваша, вие ще се ядосвате най-много. Опасен за вас се явява човек от близкото ви обкръжение, чието любопитство към личните ви неща вие подценявате. Не позволявайте на никого да коментира отношенията ви с интимния партньор - те са си само ваша работа.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще ви липсва организация в днешния ден, а сте с много силна енергия. Това ще ви принуди да се занимавате с много и различни дейности, но дали ще постигнете краен добър резултат, зависи само от вас. Пазете се от излишни коментари пред непознати хора. Твърде бъбриви ще сте. Особено внимавайте, ако около вас има представител на вашата зодия. Трябва да се погрижите за здравето си. Уж невинна кашлица може да се окаже нещо по-сериозно.

Везни – 24.09 до 23.10
Дълго ще се наложи да обмисляте някакво твърде примамливо предложение. Погрижете се само да не прекарате целия ден в мислене, а работата ви да изостане. Не е нужно да натоварвате и близките си с проблема, преди да сте си изяснили какво точно възнамерявате да направите. Раздвоени сте по отношение на човек от другия пол, но колебанието ви няма да доведе до нищо добро за самите вас.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Труден ден ви предстои - много работа, а някои неща са извън вашия контрол. Това ще ви изнерви, тъй като ще имате много рационални предложения, но никой няма да пожелае да ви изслуша. Няма да ви е трудно да наложите мнението си, но просто няма да ви се занимава, а това може да се окаже грешка. Не забравяйте, че е необходимо да се вслушвате и в интуицията си, която често ви води към успех.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес бъдете много уверени в способностите си и този маниер ще ви донесе успех. Не бързайте обаче да вземате решение по проблем, който засяга децата ви и е решен не според вашите разбирания. Проучете малко повече информация, преди да действате. Погрижете се за здравословното си състояние, ако се чувствате отпаднали.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не се опитвайте да напуснете работното си място преди да е изтекло работното ви време. Такава постъпка днес може да доведе буквално до уволнението ви. По-добре ще е вземете съгласието на прекия си началник, ако въобще имате важна причина да си тръгнете по-рано. Не търсете постоянно поводи да прехвърлите задачите си на някой друг. Това не е във вашия стил и ще изпитате и угризения.

Водолей – 21.01 до 19.02
Много нервно ще реагирате днес на всичко, което не е по вашата воля. Истината обаче е, че вашите решения ще бъдат погрешни. Помислете, преди да вдигате скандал след скандал. Нужно е да си възвърнете спокойствието, а това може да стане само ако не прибързвате с приказките си. Подсилете имунната си система, защото промените във времето ви се отразяват неблагоприятно.

Риби – 20.02 до 20.03
Не бъдете максималисти днес към себе си. Не си въобразявайте, че всичко, което сте планирали трябва да се свърши - цената ще е крайна умора. Това ви състояние може да ви доведе до лошо настроение вечерта, когато в дома ви ще се надяват на вашата помощ. Ще имате повод да се радвате за успехите на по-младите членове от семейството. Покажете колко сте доволни от тях.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68