Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 април

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден ще бъдете много самоуверени. Можете да поемате рискове, но все пак не се хвърляйте главоломно във всичко, което ви хрумне. Имате достатъчно енергия и ако организирате всичко правилно, ще успеете да изпълните плановете си. Мерете си приказките.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще ви предостави възможности да покажете уменията си и обаянието си. Все пак се контролирайте - има опасност да надцените възможностите си. Късно вечерта може да възникне напрежение между вас и по-възрастни роднини. Проявете търпение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете откровени с близките си хора, но спазвайте добрия тон. Не си позволявайте прекалено критично отношение на работното си място, нито демонстрирайте колко сте вещи по всички въпроси. Това може да разпали искри на недоволство. Намерете време за малко физическа дейност или спорт.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес не се отказвайте от желанията си при най-малката трудност. Проявете повече упоритост и дипломатичност и ще се сдобиете с всичко, което желаете. Предстои ви и едно приятно пътуване. Не се сърдете за най-дребните неща.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ако днес всички ви казват, че прекалявате с критиките си, помислете дали не са прави. Възможно е да подтикнете членове от семейството ви или приятели да започнат да ви избягват. Погрижете се да изясните отношенията си със стар ваш приятел, но бъдете по-дипломатични.

Дева – 24.08 до 23.09
Възможно е да останете силно разочаровани от семейно събиране, което сте си представяли по съвсем друг начин. Бъдете умни - ако всички други се чувстват добре, значи вашите представи вървят в погрешна посока. Не давайте повод на никого да смята, че се държите невъзпитано. Това няма да е във ваша полза.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще имате много приятни преживявания и ще се радвате на уважението, което ще ви засвидетелстват приятели и близки. Пазете се да не ги разочаровате с някои непремерени приказки. Дори наистина да установите някои грешки в поведението на околните, премълчете си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще се справяте с всичко с лекота и даже сами ще се изненадате от това. Помислете дали не подценявате сами възможностите си. Има вероятност да срещнете човек, когото не сте виждали отдавна - това ще ви зарадва истински. Ще проявите новаторство в решаването на някои задачи, само трябва да наберете смелост и да споделите идеите си, колкото и странно да звучат.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не се изживявайте като човек, който е длъжен да забавлява всички или да се грижи за всеки. Има опасност да се явите в ролята на досадника, който се вре навсякъде. Никой няма да ви попита какви са истинските ви подбуди. Бъдете по-смирени, особено във вечерните часове.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес няма да ви е много весело в сутрешните часове - ще бъдете малко нервни и заядливи. Постепенно обаче настроението ви ще се оправи и ще имате един прекрасен следобед - радвайте му се от сърце.

Водолей – 21.01 до 19.02
Плановете ви за деня ще се променят съществено, но всъщност ще прекарате много по-весело, отколкото сте предвиждали. Не досаждайте на другите с оплакванията си от различни болести. Погрижете се да не забравите обещание, което сте дали на приятел. Той очаква помощ от вас.

Риби – 20.02 до 20.03
Насладете се на топлия ден, тъй като ще преживеете много приятни моменти с близки и приятели. Ще откриете, че наистина ви уважават и ви смятат за един интересен човек. На работното си място бъдете по-сдържани и не споделяйте семейни тайни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68