Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви предложи голямо разнообразие от дейности и положителни емоции. Работата ви ще върви леко, около вас ще има позитивно настроени хора. Пътуванията, разговорите и творческите ви начинания ще дадат отлични резултати. Трябва обаче да сте внимателни към всичко, с което се занимавате.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате един успешен ден, който може да ви донесе не само удовлетворение и много радости. Пътуванията също ще са успешни, но бъдете внимателни и не се увличайте от скоростта. Радостна новина ще зарадва членовете на семейството ви. Позволете си малко повече забавления.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Поради естеството на ангажиментите си се чувствате малко притеснени, но всичко ще се развива успешно. Денят е подходящ за пътувания и можете да се възползвате от това, за да посетите нови места. Всичко, с което се захванете, ще ви донесе значителни ползи в близките дни. В любовния ви живот нещата са спокойни, даже прекалено спокойни. Помислете за малко положително разнообразие – приятна изненада на партньора, например.

Рак – 22.06 до 22.07
Трябва да преодолеете още сутринта еуфорията, която ще ви обхване изведнъж. Излезте на ранна разходка или се заемете с леки физически упражнения сутринта, за да изразходите енергията си. Бъдете внимателни към всичко, което правите, довършвайте започнатото. Слушайте добре каква информация ви поднасят - тя може да се окаже доста важна за вас.

Лъв – 23.07 до 23.08
Прекалено силна е емоционалната ви енергия и това може да ви донесе неприятности, ако не владеете емоциите си. От вас днес се очаква да бъдете на голяма висота и само вие можете да разочаровате хората, които ви ценят много. Членовете на семейството ви очакват от вас разсъдливост и помощ, а не назидателно мърморене. Намерете време да се погрижите за външния си вид. Това ще ви поуспокои и ще възвърне душевното ви равновесие.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще действате малко хаотично днес, въпреки голямата си енергия и желанието за работа. Тъй като сте човек на реда, ще изпитате силно раздразнение от собствената си неподреденост и нищо чудно да започнете да въдворявате ред даже там, където той е безупречен. Ако близките ви се опитат да ви укротят, вслушайте се в съветите им.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес е ден, в който от вашите действия ще зависят много хора. Бъдете оперативни и точни,не критикувайте всекиго, работете в екип. Пазете се от собствените си демони и мислете позитивно. Ако пътувате, не правете нарушения на правилника. Не е лошо да вложите малко усилия за външния си вид. Така ще изпитате удовлетворение, че освен да работите, умеете да се грижите и за себе си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще ви донесе голямо разнообразие от емоции. Каквото и да правите, работете много точно и по-малко слушайте съвети от неразбиращи хора. Сами си потърсете информация, ако с нещо не сте наясно. Някои представители на зодията могат да почувстват физическо неразположение – главоболие, виене на свят, докато други ще бъдат в подем на физическата си и духовна енергия.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще бъдете с много силна физическа и емоционална енергия, но трябва да внимавате какво говорите. Има вероятност да кажете твърде много излишни неща, за които после да съжалявате. Денят е подходящ за пътуване, умерени спортни занимания. Бъдете стриктни по време на пътуване по отношение на правилата.

Козирог – 22.12 до 20.01
Малко агресивни ще сте от сутринта. Овладейте емоциите си, за да не допуснете около вас да цари напрежение, което ще вгорчи почивния ви ден. Имате много отговорни ангажименти, но трябва да ги подредите по степен на важност, тъй като обстоятелствата няма да ви дадат възможност да свършите всичко.

Водолей – 21.01 до 19.02
По-малко говорете през днешния ден. Ще имате много повишена емоционална енергия и е вероятно да не си мерите думите – това ще е грешка. Не се поддавайте на мнителност и не обръщайте внимание на клюки. В любовния ви живот е твърде скучно, но и вие не предприемате нищо. Помислете за нещо нестандартно.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще бъдете чувствителни и капризни още от сутринта, но е наложително да се овладеете. Бъдете много прецизни, ако се заемете с някаква работа, макар че денят е почивен. При положение, че сте свободни от делови задължения, активизирайте физическата си деятелност, за да намалите напрежението, което ви е обхванало.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68