Tyxo.bg counter
Хороскоп - 15 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас, независимо, че е почивен.  До обяд свършете по-важната си работа. След обед ви очаква дълго пътуване. Днес не трябва да се занимавате с клюки и интриги. По-добре ще е да изпълните повече от плануваните задачи, вместо да се месите в живота на другите.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност от много ангажименти да не свършите никоя работа до края. Обстоятелствата са такива, а и на вас ще ви липсва добра организация. Неочаквано пътуване също ще промени плановете ви за деня, но пък това пътуване ще е крайно наложително. Новини от далечни роднини ще ви изненадат, но вие самите няма да участвате в последвалите събития пряко.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще се наложи да промените цялата си нагласа за деня и много от плановете ви ще пропаднат. Всъщност нищо важно няма да загубите. И без това няма да сте в настроение за работа. По обяд се очертава приятелско събиране. Позволете си да се отпуснете и да си починете наистина.

Рак – 22.06 до 22.07
Колкото по-кротко си вършите работата днес, толкова по-добре ще премине деня. Избягвайте да се натоварвате с тежка физическа работа, не поемайте нови задачи. Изморени сте и едно по-значително натоварване може да се окаже непосилно за капризната ви природа, след което да последват неприятни разправии с близките.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е успешен за вас, ако успеете си създадете сами една положителна нагласа. След това се посветете на приятели и близки, забавлявайте се. Не се опитвайте да застанете в центъра на вниманието на всички. Около вас ще възникне напрежение, ако си позволите да коментирате не с когото трябва хора от приятелското ви обкръжение.

Дева – 24.08 до 23.09
Около вас ще има напрежение от личен характер. Мълвата ви приписва не много приятни за партньора ви неща и е възможен семеен скандал още сутринта. Намерете начин да обясните приемливо всичко. Възможни са усложнения, ако си позволите безцеремонно поведение. Погрижете се за възрастни роднини, които имат належаща нужда от помощ.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще бъдете много разсеяни през този ден и работата ще ви върви трудно. Не се заемайте с важни и отговорни дейности. Възможни са големи грешки. Възрастни роднини се нуждаят от вашата подкрепа. Посетете ги и помогнете с каквото можете.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е благоприятен да изпълните многобройните си планове. Имате силна енергия и възможност да се концентрирате отлично. Не допускайте нищо да развали доброто ви настроение и си вършете работата спокойно. Въобще не се занимавайте с клюките на някого, даже не допускайте да стигнат до вас.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Имате важен ангажимент в този неделен ден и  е задължително да присъствате, колкото и да ви е скучно. Ще осъществите интересни контакти и ще научите важна информация. Не я коментирайте в момента, но не я забравяйте. Пътуване ще ви донесе приятни преживявания, а и финансова полза.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще е по-добре да прекарате този ден извън дома си. Толкова досадни ще бъдете с коментарите си за действията на близките си, че може и да не ви изтърпят. Прекалявате понякога с желанието си да поучавате и днес е именно такъв ден. Намерете си занимания, в които да изразходвате голямата си енергия, а и да свършите нещо полезно.

Водолей – 21.01 до 19.02
За вас ще е най-добре през този ден да сте сред природата. Обмислете как да разрешите някои лични проблеми кротко и без излишни приказки. Не се занимавайте със служебни ангажименти, а ако се налага да свършите някоя делова задача, оставете това за вечерта, когато ще сте по-спокойни.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е благоприятен за вас. Ще имате интересни идеи и успешно ще ги реализирате. През този ден не се месете в работите на другите хора, не коментирайте чуждите постъпки. Вечерта можете да поканите гости или да се разходите на ново, непознато място. Не е желателно да се усамотявате.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68