Tyxo.bg counter
Хороскоп - 16 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е много благоприятен за всички ваши замисли. Ако имате важна работа, постарайте се да я свършите до обяд. Днес не водете разговори за политика, оставете ги за друг момент. Вечерта добре си помислете какво предстои да свършите през цялата седмица, за да подредите задачите си по важност. Ще бъдете малко въодушевени и е възможно да пропуснете важна задача. Много е вероятно да имате главоболие през целия ден и да ви се вие свят, но привечер всичко ще премине.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ви ще бъде значително натоварен, но вие ще приемате задачите с лекота. Това може да доведе и до някои грешки, ако не сте достатъчно внимателни. Повече ще се вълнувате от проблеми, свързани с децата ви. Ако не ви се иска да поемате отговорност за нещо, кажете го в прав текст. По-добре ще е обаче да се мобилизирате и да помогнете, с каквото можете.

Близнаци – 22.05 до 21.06
През днешния ден ви очакват много разнообразни емоции. Ще бъдете ту въодушевени, ту меланхолични и даже безразлични към ставащото около вас. Истината е, че сте много изморени, независимо от почивните дни. Не се притеснявайте толкова – просто сте под влияние на пролетната умора и на мисли, свързани с близките ви хора. Постепенно ще успеете да се концентрирате в работата си.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще премине разнообразно за вас, но малко трудно ще се съсредоточите в ежедневните си задачи. Днес сте  настроени по-романтично. За съжаление ще си останете само с романтичната нагласа, защото любимият човек е потънал в грижи за работните си задължения. Мъжете от зодията трябва да владеят емоциите си. Късно вечерта могат да станат леко агресивни, особено като усетят, че са леко пренебрегвани.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е ползотворен в делови план, но бъдете много прецизни в решенията си. Умствената ви енергия е на висота, но не може да се каже същото за физическата.  Особено изморени ще се почувствате привечер. Помнете, че в семейството се нуждаят от вашата помощ. Овладейте чувството си за умора и от все сърце окажете помощ.

Дева – 24.08 до 23.09
Предстоят ви важни разговори днес и бъдете много ясни и категорични в изказванията си. Не се конфронтирайте с опонентите си, а се обединявайте с хора, които споделят идеите ви. При спорни въпроси, бъдете достатъчно търпеливи и не повишавайте тон. Вечерта прекарайте със семейството, но се занимавайте само с приятни за вас неща.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще сте много емоционални. Духовната ви енергия ще е много силна. Желанието ви да творите може да даде неподозирано интересни резултати. Ще ви дразни безсмислието на разговорите около вас, ако попаднете в много шумна среда. Затова се погрижете да сте сред хора, които ви разбират. Не се притеснявайте да споделяте с тях и най-странните си хрумвания.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще мине много бавно за вас, ще изпитвате постоянно чувство за досада. Не е желателно да обръщате внимание на дребните кавги и спорове. Просто се изключете от ставащото, особено ако то не ви засяга, вършете си работата тихо и кротко. Имайте предвид, че не сте в отлична физическа кондиция и ако хабите енергия с участието си в ненужни разговори и спорове, ще се почувствате крайно уморени вечерта. И то за нищо.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е напрегнат в делови план. Заели сте с промени, но не бързайте да осъществите всичко наведнъж. В рамките на днешния ден свършете само първостепенното. Някои физически дейности могат да ви създадат затруднения, но в крайна сметка ще се справите с всичко. Не бързайте да правите дългосрочни планове, тъй като вторникът ще ви изненада с непредвидени ангажименти.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще сте леко раздразнителни, но не изпадайте в позицията на човек, който постоянно критикува. Има опасност да предизвикате конфликт на работното си място. Имате планове за бизнес дела, но не е днес денят да ги реализирате. Приемете това спокойно и не прибързвайте. Тази седмица нека ви е за размисъл.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще бъдете много енергични и ще сте обхванати от идеята да подредите всичко около себе си. Внимавайте само да не изпаднете в ситуация на досадник спрямо близките и колегите си. Не натрапвайте на околните своите решения. Любовният ви живот е спокоен, но има вероятност някакво незначително събитие да създаде напрежение между вас и любимия човек.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е успешен в делови план, но внимавайте при вземане на решения. Духовната ви енергия е на висота, но не и физическата. Предстои ви дълго пътуване - обмислете го добре.  Не правете големи покупки от днес до края на седмицата. Редно е да преосмислите начинът си на хранене и да приложите някои по-здравословни принципи при подбора на храните.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68