Tyxo.bg counter
Хороскоп - 17 април

Овен – 21.03 до 20.04
Интересен вторник се очертава днес. Ще се справяте лесно със задълженията си, ще се радвате на помощ и разбиране от страна на колегите си. Огледайте планираните задачи, ще имате интересни хрумвания и трябва да помислите как да ги комбинирате, за да работите по-ефективно. По обяд ви очаква важен разговор за бъдещата ви дейност на служебното място и евентуални промени. Трябва обаче да помислите добре и да прецените дали наистина искате тези промени.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще имате интересни идеи, но трябва да сте наясно, че не всички ще ги приветстват. Колкото и да не ви се вярва, има хора, които няма да проявят интерес. По-лоши ще са завистниците, за които е недопустимо някой да върви напред. Просто се пазете от тях. Не е нужно да коментирате техните действия. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте дълго в затворени помещения.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще бъдете много емоционални, на моменти прекалено заядливи. Овладейте настроенията си и не правете постоянно забележки, не търсете грешките на другите. Най-добрият вариант е по-малко да говорите въобще. Вършете си работата и оставете другите да вършат своята. Бъдете по-деликатни и в отношенията си към близките. Има вероятност да нараните членовете на семейството си и да създадете неприятна атмосфера  дома си. Никак не са ви по силите климатичните промени, а и има вероятност да се простудите. Бъдете по-внимателни при избора на облекло.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъдете много емоционални и много дребни неща ще предизвикват гнева ви. Чувствителността ви към коментарите на колегите ви ще е повишена и има вероятност да се обидите от незначителни неща. Не издребнявайте, внимавайте и вие какво говорите. Вечерта ще се чувствате буквално изтощени, но това се дължи на промените във времето - нищо не застрашава в момента здравето ви.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е изпълнен с голямо разнообразие от дейности, но е много важно да съумеете да ги степенувате по важност. Има вероятност да не свършите най-значимото, пилеейки си времето с по-маловажни задачи. Не си позволявайте днес да критикувате колегите си и да недоволствате от тяхната работа. Ще получите много упреци за ваши грешки.  Вечерта си осигурете една дълга почивка и релаксирайте.

Дева – 24.08 до 23.09
Настроенията ви ще се сменят непрекъснато, физическото ви състояние също. Ще имате моменти на повишена работоспособност и моменти на невероятна умора и апатия към служебните ангажименти. По-добрият вариант е да се мобилизирате, доколкото ви е възможно, и да свършите най-важното до обяд, а в следобедните часове да си починете сериозно. Вечерта направете една по-дълга разходка.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще бъде значително разнообразен в часовете до обяд – много задачи, делови срещи. Ще се изисква да реагирате много бързо на някои ситуации и да вземате спешни решения. Осланяйте са на интуицията си – тя е силна днес. Стане ли въпрос да подпишете финансови документи, проверете внимателно всичко, не проявявайте сляпо доверие към никого. Днес захлаждането няма да ви се отрази добре, но не е толкова трудно да се справите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
През днешния ден ще имате много силна духовна енергия и отлична интуиция. Ще сте настроени за творческа работа и много хора ще потърсят съветите ви. Помагайте с каквото можете, но не изоставяйте личните си задачи. Вашата работа се оценява с оглед промени в службата. Много вероятно е днес да промените плановете си за вечерта поради неочаквано предложение от страна на постоянния ви партньор. Бъдете отворени за новото.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е запълнен с повече работа, отколкото сте планирали. Настроени сте твърде емоционално и е възможно да реагирате неправилно. Малко трудно се разбирате с постоянния си партньор, но потърсете вината и у себе си. Не планирайте днес приятелски сбирки, вечерта ще се чувствате уморени. Не подценявайте застудяванията и не си мислете, че сте в летните жеги.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще свършите бързо и успешно деловите си задължения. Ще ви осенят нови бизнес идеи, но не бързайте да ги споделяте, а още повече да ги започвате. Имате нужда да пообмислите нещата, когато сте по-спокойни и уравновесени. Ако някой ваш колега е притеснен поради допусната грешка, успокойте го и му помогнете да я поправи. Това ще ви донесе удовлетворение.

Водолей – 21.01 до 19.02
Трудно ще ви върви работата днес. Причината е в повишената ви чувствителност. Не мислете, че само на вас се случват дребни неприятности. Не контролирайте грешките на колегите си, а се опитайте с нещо да помогнете на тях, а те на вас. Хората на изкуството ще имат по-ползотворен ден, но много от идеите им ще се нуждаят от по-задълбочено обмисляне.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес няма да ви е ден за много активна работа, за важни сделки и отговорни задачи. За жалост ще сте като в капан - задачи, срокове - няма накъде да шавате. Бъдете внимателни, когато коментирате служебни дела -  излишните приказки няма да ви помогнат.  Намерете макар и малко време да се разходите днес на чист въздух. Нека умората в края на деня да не ви притеснява - бързо ще отмине.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68