Tyxo.bg counter
Девети лунен ден

Девети лунен ден може да бъде приет като неутрален ден.
Здравето като цяло е в добро състояние, при болни хора настъпва значително подобрение.Трябва да се пазите от преумора, защото лесно може да се изпадне в депресивно състояние. Ако се води здравословен начин на живот, нищо неприятно, касаещо здравето, няма да се случи.


По-добре ще бъде да не се изпада в дребнавост, вманиачване по детайли, независимо, че някои неща могат да ви подразнят. Важно е важните неща да се доведат докрай, да не се оставя основната работа недовършена, а през следващите дни някои детайли могат да се доуточнят. Работете мащабно.
Ако се оформят проблемни ситуации, не ги подминавайте, постарайте се да ги разрешите, макар и това да ви донесе известна доза напрежение.
Внимавайте да не пропуснете късмета си. През този ден могат да се случат събития, които да променят положението ви към добро.
Децата, родени през тези дни, често стават много популярни личности. Внимавайте с тях, защото имат болезнено развито чувство за честност. Най-малкото необосновано подозрение към тях може да ги доведе до нервни състояния и депресиране.
Сънищата от тези дни не бива да се подминават с безразличие. Те се сбъдват след известно време. Някои от тях носят предупредителни сигнали, вслушайте се в тях.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68