Tyxo.bg counter
Овен - хороскоп за май 2018

На вас, представители на знака Овен, месец май ще ви даде възможност да затвърдите своите постижения в кариерата, в бизнеса и в отношенията с колеги и приятели, но не могат да се очакват успехи в нови начинания. Затова ще е много по-добре да огледате свършеното до този момент и да поправите някои дребни грешки, а също така да помислите как да популяризирате дейността си. Не е изключено към вас да бъдат проявени някои претенции от страна на държавни институции и делови партньори. По тази причина контролирайте документацията и работата си много стриктно. Ако имате неплатени сметки, платете ги. Колкото до капризите на някои ваши колеги, можете да не им обръщате внимание.
В деловата сфера ви чака разнообразие, тъй като първите две декади на месеца ще имате поводи за недоволство от хода на събитията. Ще бъдете с чувството, че нещата не вървят точно по вашите планове, но трябва да сте сдържани. След 20-то число на месеца постепенно всичко ще се нормализира и ще разберете, че не се е случило нищо неприятно за кариерата и бизнеса ви. Просто  ви се е искало всичко да става по-динамично. Макар и с по-бавни темпове  плановете ви ще се осъществяват в положителна посока. В последните 2-3 дни на месеца не инвестирайте в значителни покупки за офиса си, не купувайте имоти и не давайте пари на заем.
Хората на изкуството ще бъдат облагодетелствани – много идеи, сключване на успешни договори за изява, ще получат и по-големи парични приходи след 22-и май.
Няма да имате материални затруднения, но парите ще ви трябват за обезпечаване на семейния комфорт и за обучението на вашите близки.
През месеца постоянно ще възникват дребни конфликти между вас и любимия човек, но не превръщайте всичко в голям проблем. Не сте идеални, за да искате от партньора си да е такъв. Контролирайте себичността си и покажете на любимия човек, че можете да се издигнете над дребнавото. Особено важно е това в края на месеца, когато изнервени от служебни ситуации, можете да изпаднете в нервна криза и да нагрубите неоснователно близките си.
През първата половина на май се погрижете за здравето си с цел преодоляване на пролетната умора и нервното напрежение. Много положително ще ви се отразят разходки в планината, но не се натоварвайте с тежки физически упражнения и тежка селскостопанска работа. Лентяйството обаче ще е по-гибелно и то не само за теглото ви, а за нервната ви система. Принципът трябва да е умереност – в храненето, в консумацията на алкохол, във физическите дейности. Има голяма вероятност в началото и в края на месеца да усещате болки в ставите сутрин след ставане, но нищо притеснително.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68