Tyxo.bg counter
Рак - хороскоп за май 2018

За вас, представители на зодия Рак, месец май ще бъде много интересен, защото ще ви се отдаде възможност да научите нови неща, да пътувате, а също така да промените в положителна посока живота си. И всичко това ще става без особени усилия, което ще ви даде и възможността да се забавлявате. Опитът, който ще придобиете, ще ви обогати и ще ви позволи да осъзнаете някои свои грешки в работата и в отношенията ви с хората. Бъдете философи и не съжалявайте за миналото, макар да ви се струва, че сте направили доста погрешни ходове.
На работното си място ще усетите някои положителни промени в отношението на колегите ви, но всъщност причината сте вие. Хората ще оценят вашето добро отношение към тях, ангажираността ви с работата и чара ви. Самото ви добронамерено излъчване ще бъде обаятелно и някои дребни дрешки от ваша страна дори няма да бъдат забелязвани.


Месецът ще е благоприятен и да подобрите финансовото си положение. Освен редовните доходи, ще получите и допълнителни приходи. Само не бързайте да харчите за първото, което ви дойде на ума. Обмислете плановете си за летните месеци, а и ви предстои пътуване в чужбина. Можете по-разумно да вложите парите си.
Тези, които се занимават с частен бизнес, ще получат в края на май много изгодно предложение за разширяване на дейността си. И все пак не бързайте, направете точни разчети, проучете новопоявилите се партньори, посъветвайте се с по-опитни от вас приятели.
В личния живот на Рака ще настъпят някои промени от гледна точка на отношенията с роднините на постоянния партньор. И посоките са две: с някои от роднините ще се обедините около обща идея, а с други отношенията ви ще се усложнят много. Все пак се постарайте да не прекъсвате абсолютно връзките, тъй като това ще нарани човека до вас. Бъдете по-сдържани. Третата десетневка на месеца ще бъде най-напрегната в личен план, тъй като тогава и децата ви ще внесат някои неприятни проблеми за обсъждане в семейството, но всичко е в рамките на битовите недоразумения между по-млади и по-възрастни.
Самотните представители на знака биха могли след 25-ти май да създадат една нова интересна връзка, която ще бъде кратка, но много бурна. По-сериозно развитие в дългосрочен план не може да се очаква.
За жените от зодията месецът се очертава малко по-проблемен в посока здраве. Ще възникнат проблеми с храносмилането, нервност, често главоболие. За сметка на това периодът ще е благоприятен за разкрасителни процедури.
При мъжете има реална опасност от травми, предимно в коленете и лактите. Физическата натовареност не трябва да е голяма, особено ако вече са се появили някакви леки болки. Възможно е да се обадят и стари травми, на които просто не е обърнато достатъчно внимание в миналото.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68