Tyxo.bg counter
Лъв - хороскоп за май 2018

Вие, представители на зодия Лъв, през месец май на 2018 година ще трябва да се справяте с всички трудности сами. Не разчитайте на чужда помощ, независимо че много ваши близки и приятели ще споделят идеите ви.
Не е желателно да започвате нови проекти през месеца. Решавайте текущите проблеми и проявете внимание дори към най-дребните детайли. Имате и недовършени задачи от предходния месец и ако не разрешите въпросите, които сте изоставили на самотек, е възможно да съжалявате.
Пътуванията с делова цел няма да са много успешни и ще се наложи да преодолявате множество трудности. Избягвайте големи капиталовложения, особено през първите две декади на месеца. След 17-то число на май положението ще е по-благоприятно за разширяване на основния ви бизнес.
За тези, които са служители в различни институции, също предстои един напрегнат период. Микроклиматът около вас няма да благоприятства изявите ви. Има голяма вероятност да сте в постоянни дребнави конфликти с колегите и с началниците. Ще се чувствате много изнервени, но се опитайте да се въздържате от остри стълкновения.
Първата половина на май ще ви бъде по-трудна във финансово отношение, но постепенно нещата ще се стабилизират и в края на месеца ще отчетете дори по-големи от очакваните за месеца приходи.
В личния ви живот назряват благоприятни промени. С любимия човек ще бъдете в хармонични отношения, той ще ви подкрепя неизменно, независимо че няма реални възможности да ви помогне в деловата ви дейност. Покажете, че цените моралната му подкрепа и го зарадвайте с някаква приятна изненада.
За самотните Лъвове не се очертават някакви сериозни промени, но пък ще имат възможност да преживеят няколко интересни вечери в края на месеца.
Погрижете се за здравето си, тъй като имунната ви система не работи на пълни обороти. Консумирайте повече витаминозни храни. Пазете се от огън в последната седмица на месеца.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68