Tyxo.bg counter
Везни - хороскоп за май 2018

През месец май на 2018 година вие, представители на знака Везни, ще се опитате да бъдете водещи фигури в колектива, в който работите, но е голяма вероятността да се натъкнете на голяма съпротива. Подобна ще е ситуацията и в приятелското ви обкръжение. Не мислете, че не ви уважават. Просто променете подхода си и не се опитвайте авторитарно да налагате мнението си, не спорете грубо с колеги и близки. Бъдете дипломатични и ще успеете да прокарате голяма част от идеите си. Внимавайте, увлечени в спорове, да не загубите съществената нишка в плановете си за май. Има опасност да пропилеете много от духовната си енергия, само за да докажете своята правота по недотам значителни проблеми.
Периодът до 15-ти няма да е много благоприятен за вашите делови намерения. Ще се натъквате постоянно на бюрократични спънки. Следващите петнадесет дни обаче всичко ще върви с ускорени темпове и ще успеете да изпълните плановете си абсолютно. През тази втора половина на месеца не е изключено да ви предложат и допълнителна работа срещу значително добро заплащане. Вярно е, че ще бъдете много заети, но не отказвайте. Това ще е от полза за кариерата ви. А и ще имате достатъчно сили да се справите. Паричните приходи, които ще получите през юни от допълнителните си занимания, ще ви бъдат добре дошли.
Повече затруднения ще имат хората, които работят в сферата на образованието или все още учат. За тях месец май ще бъде свръхнатоварен и твърде хаотичен. Ще имат за решаване много разнообразни задачи, които ще ги изнервят значително.
В семейството също няма да има стопроцентово спокойствие. Ту недостиг на пари, ту различия в мненията ще създават недоволство у някого от членовете му. Ако можете, запазете спокойствие и не се наемайте с ролята на арбитър. Оставете близките си да разрешават споровете помежду си.
През втората половина на месеца, колкото и да сте заети, се стремете да не пренебрегвате любимия човек. Има много голяма вероятност отношенията ви да охладнеят, ако той сметне, че не му отделяте достатъчно внимание.
Макар и да бъдете с висок енергиен потенциал през май, в последните дни е вероятно да се почувствате силно изтощени и изнервени. Противопоставяйте се на умората чрез дълги разходки сред природата и избягвайте шумните компании. Ще имате нужда от спокойствие.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68