Tyxo.bg counter
Хороскоп - 23 април

Овен – 21.03 до 20.04
През деня ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение.

Телец – 21.04 до 21.05
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време.

Близнаци – 22.05 до 21.06
За вас денят ще е много благоприятен във всички направления. Бъдете активни, но обмислете добре как да подредите плановете си. Използвайте шансовете си да задвижите някои от новите си проекти през този ден.

Рак – 22.06 до 22.07
Предстои ви един рутинен ден. Не подценявайте задачите си, за да не изпаднете в неловка ситуация. По-малко говорете публично в днешния ден. Ще бъдете прекалено крайни в някои свои изказвания и ще обидите невинни хора.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще сте прекалено емоционални и ще настроите много хора срещу себе си. Не се месете в чужди работи - това ще ви донесе известно спокойствие. Оставете политиката на политиците и си вършете работата. Погрижете се за гръбнака си и ако имате болки, потърсете специализирана помощ.

Дева – 24.08 до 23.09
Рано сутринта ще стане ясно, че денят няма да мине по вашите планове. Не си  хабете нервите, а изградете бързо нова стратегия за действие. Приемете всичко спокойно и се опитайте да намерите нещо полезно в новото стечение на обстоятелствата.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес можете да разгърнете своя творчески потенциал и да обмислите интересните си идеи, но не започвайте нищо ново. Не споделяйте все още плановете си, изчакайте да прецените всичко внимателно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ви ще е много спокоен. Не давайте днес обещания за парична помощ на роднини, които ще се опитат да се възползват от вашата добронамереност. Ако ще пътувате, бъдете много внимателни за кражби по пътя.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е благоприятен за вашата делова дейност, особено ако работите в сферата на икономиката, строителството, компютърните технологии, образованието. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си.  Ако търсите предизвикателство - приемете предложение за съдружие или участие в нов проект.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще ви донесе много разнообразни емоции. Не допускайте да си развалите настроението заради  други хора, които не са си свършили работата. По обяд ви предстоят срещи с приятели, но не бързайте да разкривате лични тайни.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес бъдете търпеливи и се опитайте да помогнете на хората около вас. Ограничете се до наложителните разходи, не давайте пари за излишни неща. Споделяйте само с най-близките си хора свои намерения за бизнес или по семейни проблеми.

Риби – 20.02 до 20.03
Възможно е целия ден да се занимавате с нещо, което всъщност няма да ви върши никаква работа. Проявете по-здрав разум и не се инатете. Известно е, че обичате нестандартните неща, но първо изпълнете задълженията си в работата.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68