Tyxo.bg counter
Скорпион - хороскоп за май 2018

За вас, Скорпиони, месец май на 2018 година ще бъде много напрегнат в делови план, особено в първите две декади. Не бива да разпилявате силите си, а максимално да се концентрирате в основната си дейност, ако искате да се справите с многото и разнообразни задачи. Ако сте човек, който се занимава с частен бизнес, или сте на ръководен пост, трябва да сте абсолютно концентрирани, за да не претърпите поредица от провали. Всички дадени от вас обещания трябва да бъдат спазени. Ако имате големи дългове, направете всичко възможно да ги върнете своевременно.
Избягвайте многословието на работното си място и не влизайте в конфликти. Ако възникне спорна ситуация, действайте по своите правила, без да се обяснявате надълго и нашироко с останалите. Само ще пилеете ценна енергия и ще се изнервяте. Същевременно дръжте под контрол реакциите на колегите си и се опитайте да не давате възможност на никого да руши авторитета ви с думи или действия.
През месеца няма да имате особени финансови затруднения, даже ще получите допълнителни приходи. Ако сте върнали дълговете си, можете да си позволите малко повече лукс. Има много голяма вероятност да осъществите пътуване в чужбина, което сте планирали за по-късен месец. Не пропускайте шанса, ако офертата е благоприятна или ако просто ви се иска да се поразходите.
През първата декада на месеца в семейството ви ще цари хармония и благополучие, но през втората отношенията с близките ви могат да се обтегнат по повод ремонтни дейности в дома или решения на децата ви, с които вие не сте съгласни. Не е нужно да се стига до домашни разправии, изложете спокойно аргументите си. Последната десетневка също ще е спокойна. Ще посрещате и гости от далече.
Като изключим няколко дни, през които ще бъдете малко нервни, в останалото време ще се радвате на добро здраве. И все пак е нужно да прекарвате повече време сред природата, за да сте в пълна кондиция. Не забравяйте да консумирате повече плодове и зеленчуци, даже се хранете преди всичко с тях.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68