Tyxo.bg counter
Единадесети лунен ден

Единадесетите лунни дни са тези, през които могат да се очакват щастливи промени в службата, семейството,  приятелското обкръжение. Целият живот на човек може да се промени към по-добро.


Ако имате някакво заболяване, почнете лечение през единадесети лунен ден. Всичко върви лесно, лечението обикновено е бързо и успешно. Трябва да се пазите от наранявания с режещи предмети, защото раните най-често са дълбоки.
Не гладувайте през тези дни, но все пак се придържайте към по-леки храни. Организмът ви има нужда от енергия, но не и от претоварване. Можете да си позволите леки напитки, колкото за настроение, но в по-късните часове на деня.
Тези дни се отличават с много мощна енергия, поради което е добре човек да се заеме със значителни неща и да ги доведе докрай. Не забравяйте обаче, че това важи и за вашите конкуренти. Действайте, за да не ви изпреварят, но помнете, че трябва да си служите само с позволени средства, да сте лъчезарни и обаятелни.
Децата, които са родени на тези дни, са много енергични, не могат да седят на едно място и си намират разнообразни занимания. Трябва да бъдат поощрявани да се занимават с нещо полезно, в противен случай можете да очаквате големи пакости от тях. Отличителен белег е тяхното остроумие, което често изненадва възрастните.
По отношение на любимия човек бъдете щедри и всеотдайни. Той ще оцени вашите жестове, но ако проявите безразличие, няма да ви го прости.
Сънищата се сбъдват, но не ги съобщавайте на никого, независимо от характера им.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68