Tyxo.bg counter
Хороскоп - 3 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е натоварен с някои неприятни задачи от служебен характер.  Ще ви бъде много досадно, но все някак трябва да изтърпите, а и това са ви задълженията. Не мърморете публично. Постарайте се бързо и точно да приключите задачите си. Все пак четвъртъкът ще е благосклонен към вас и ще изживеете много приятни моменти вечерта сред близките си хора. Помнете, че вечерта трябва да сте грижовни към здравето си и да не допуснете, увлечени в приятните настроения, да се простудите.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се чувствате малко притеснени за работата си днес, но ще се справите без грешки. Денят е подходящ за водене на преговори, делови пътувания. Само внимавайте пред кого какво говорите, за да не се ядосвате после на дългия си език. В късните вечерни часове ще научите приятни новини за ваши близки. Носете си редовно чадър, защото едно намокряне може да е равно на тежка простуда.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете по-умерени в амбициите си да доказвате колко сте способни в работата си. Това може да ви донесе сериозни проблеми с хора, които ви познават и знаят за някои ваши грешки. Не е изключено, разгневени от успехите ви, те да си отворят устата в най-неподходящия момент. Вечерта ще имате възможност да споделите с близките си за някои свои притеснения в службата, но трябва да знаете, че всички ваши тревоги са напразни. Просто моментът е малко напрегнат на работното ви място.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще е доста сложен за вас, тъй като ви предстоят много отговорни задачи. Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да получат от вас информация по неофициален път. Ако някой иска да е наясно с определени ситуации, да изиска сведения по официален път - това го посъветвайте. Погрижете се за здравето си, ако усещате силно раздразнение – нервната ви система е лабилна, а това може да доведе до други неприятности. Можете да стабилизирате нервите си, като си осигурите някакво много забавно, макар и кратко приключение.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете в сложна ситуация този четвъртък. От една страна ще искате да се чуе думата ви, а от друга няма да съберете кураж и публично да изкажете мнението си. Помислете дали въобще е нужно да говорите. Малко сте напрегнати напоследък, но вие сте свършили всичко, което зависи от вас, така че няма защо вече да се притеснявате. Не можете да промените станалото, но пък можете да гледате по-мъдро и оптимистично на ситуациите.

Дева – 24.08 до 23.09
Колкото и да ви е досадно, днес ще трябва да се занимавате с много писарска работа. Не се опитвайте да прехвърлите тези задължения на друг човек. Отговорност ще търсят при всяко положение от вас. Колкото по-навреме си свършите работата, толкова по-бързо ще се отървете от досадата. Погрижете се за здравето си - не сте в отлична форма.

Везни – 24.09 до 23.10
На работното ви място още от сутринта ще ви очакват неприятни изненади. Ще се наложи да реагирате спешно по някои задачи, без да имате време да помислите повече. Вместо да се ядосвате, действайте. Крайният резултат ще е много положителен за вас и чак ще се чудите за какво сте похабили толкова нерви в един момент.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Бъдете по-добронамерени към хора, които се стараят да си вършат работата. Ще ви обвинят в несправедливост и недостатъчно внимание към проблемите на колектива, в който работите. По същество обаче няма да бъдете правилно разбрани, което пък не е повод да страдате. Ръководете се от собствената си съвест и така ще бъдете спокойни.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Напразно ще се опитвате да разрешите днес служебен проблем, свързан с голяма сума пари. Не се ядосвайте - това ще ви се отдаде в близките дни. Пазете очите си от ярка слънчева светлина. Имате за разрешаване и важна семейна задача и не е редно да я отлагате постоянно. Днес може би ще намерите време да приключите с този ангажимент, а близките ви ще са безкрайно благодарни.

Козирог – 22.12 до 20.01
Трудно ще се справяте с работата си и ще бъдете доста нервни.  Застрашени сте от  конфликтни ситуации, които в повечето случаи сами ще създавате. Вечерта е желателно да се отдадете на абсолютна почивка в семейна атмосфера, за да успеете да възстановите емоционалното си равновесие. Грижете се за здравето си и не допускайте нито да гладувате, нито да преяждате.

Водолей – 21.01 до 19.02
През целия ден ще ви преследва чувство на досада и усещането, че се занимавате с дейност, която не е полезна за никого.Трябва да се въздържате от коментари и да си вършите съвестно работата, колкото и да е неприятна. По същество наистина сте важна част от работния колектив, но сте твърде песимистично настроени в момента. Трябва ви качествена почивка.

Риби – 20.02 до 20.03
Постарайте се в днешния ден да работите по-спокойно и избягвайте да се включвате в общи инициативи. Ще бъдете емоционални, няма да успявате да сдържате нервите си и е много вероятно да нагрубите някого излишно. Вечерта също се уединете, но не прекалявайте с това, за да не обидите близките си хора. Не бива да подценявате промените във времето.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68