Tyxo.bg counter
Хороскоп - 4 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете с понижена енергия, трудно ще работите и никак няма да ви се занимава с водене на досадна документация. За жалост обаче точно систематизирането на документите ще е важно за вас в този петък. Не е изключено да ви върнат няколко пъти за неизряден екземпляр от документ, който трябва да предадете някъде. Не се ядосвайте и не създавайте у себе си чувство за вина. Грижете се за душевния си комфорт, за да не изпаднете в меланхолична криза.

Телец – 21.04 до 21.05
Препоръчително е днес да не се заемате с дейности, които изискват голямо внимание. Няма да сте достатъчно концентрирани и трудно ще се справяте. При възможност се заемете с по-малко отговорна работа и намерете кой да ви помага. Любимият човек ще се опитва да ви облекчи с каквото може, благодарете му за всичко. Много е вероятно да усетите проблеми с кръвното и с вестибуларния апарат.

Близнаци – 22.05 до 21.06
На изпитание ще бъде поставена вашата търпеливост, а също така и работоспособността ви. Не изпускайте нервите си. Колкото до многото задачи, които ще ви се стоварят изневиделица, степенувайте ги по важност и свършете само наистина спешните. Здравето ви няма да е в отлично състояние, но всъщност сте изморени и с нисък енергиен праг. Нервничите по повод новина, която очаквате, но няма смисъл от това. Пазете се от инфектиране на рани.

Рак – 22.06 до 22.07
Не е нужно точно днес да вземате важно решение за кариерата си, макар че много ви се иска да приключите с определен проблем Дайте си още малко време за размисъл. Ако пътувате в късните вечерни часове, бъдете внимателни и не реагирайте остро при проверки от страна на полицията. Добре ще бъде да се занимавате с повече духовни дейности вечерта.

Лъв – 23.07 до 23.08
Трябва да правите на служебното място това, което ви е разпоредено, а не каквото вие прецените. Редно е да помислите дали не си позволявате твърде много, въпреки че позицията ви не позволява това. Ако проявите твърдоглавие, сами ще сте виновни за последиците, които едва ли ще са благоприятни за вас.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не се занимавайте с търговия дори това да е основната ви работа. Много вероятно е да направите груби грешки и накрая сметките ви да не излязат. Не давайте воля на емоциите си и подминавайте с безразличие някои подмятания отстрана на колеги, които се опитват да ви провокират. Избягвайте да прекарвате с часове на слънце.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще се наложи днес да впрегнете цялата си воля, за да изпълните всичките си задължения. Но колкото и да е изморително това, ще бъде по-добър вариант от неизпълнението на текущите ви задачи. Погрижете се за здравето си. Могат да се усложнят някои  неразположения със стомаха ви.

Скорпион – 24.10 до 22.11
За вас денят ще е значително благоприятен и лесно ще се справите с повечето си задачи. В интерес на истината - няма да имате много отговорна и спешна работа. По-малко говорете по повод решенията на прекия ви началник, които определено ще ви дразнят, но нямате избор, така че приказките са излишни. Можете да отделите няколко часа вечерта и да почетете хубава книга.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е добър за вас, трябва да бъдете активни. Творческата ви енергия е силна и ще имате интересни вдъхновения. Засега се задоволете с планиране и обмисляне на детайлите. Интуицията ви е силна и ще ви подсказва верните насоки. Погрижете се за болките в кръста - има начин да си дадете малко почивка.

Козирог – 22.12 до 20.01
През този ден работата няма да ви спори. Ще се чувствате много изморени, но имате неотложни задачи и трябва да ги изпълните. Особено важно е да сложите документацията си в ред. Добре ще е да излезете на чист въздух няколко часа.

Водолей – 21.01 до 19.02
Малко нервни ще бъдете през целия ден, тъй като изведнъж ще ви се струпат много и спешни за изпълнение задачи. Не се наемайте да вършите всичко вие. Работете с колегите си, разпределете правилно усилията си и се съсредоточете върху най-важното.

Риби – 20.02 до 20.03
Не вземайте важно решение на работното си място, ако усещате, че не сте достатъчно компетентни. Направете консултации със специалист в дадената сфера и тогава решавайте. Прекалената самоувереност днес може да стане причина за неприятности.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68