Tyxo.bg counter
Хороскоп - 5 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте непрекъснато наблюдавани в работата си тази събота. Имайте предвид, че ви оценяват и не бива да допускате грешки. Не се изнервяйте от дреболии, а гледайте по-мащабно на всичко. Все пак намерете време и за малко почивка, тъй като ще сте значително изморени от изтеклата седмица. Тези, които не са на работа, могат да прекарат един приятен ден, ако не проявяват постоянно капризи. Не е лошо да посетите събитие, което ще ви донесе приятни емоции - някакво спортно състезание, цирк или нещо друго, за което все не отделяте време.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е важно да не се изказвате неподготвени, за да не предизвиквате хората около себе си с невежеството си. По-добре ще е да мълчите, щом не разбирате добре материята, която се обсъжда. Не се забърквайте в каквито и да е скандали. Нямате нужда да попивате лошите настроения на някого. Не пийте газирани студени напитки - уязвимо е гърлото ви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Плановете ви ще претърпят нежелани от вас промени, но не се гневете, нито веднага започвайте да съставяте нови. По-важно е да прецените на какво се дължи провалът и доколко вие сте виновни за него. Пък и не се знае дали така стеклите се обстоятелства не са във ваша полза. Вечерта е много вероятно да ви дойдат неканени гости, което също ще е в разрез с планираното от вас, но пък ще прекарате много забавно. Внимавайте какви медикаменти приемате особено ако не са ви изписани от лекар.

Рак – 22.06 до 22.07
Вашето емоционално състояние няма да е отлично, но ако се отдадете на работата си, ще подобрите настроението си и ще откриете едно ново за вас занимание. Днес творческата ви енергия ще е силна за разлика от физическата и ще имате възможност да покажете пред колеги и приятели, че имате интересни виждания, за които те не са подозирали досега. Вечерта си дайте почивка и се занимавайте с приятни за вас неща.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете много заети в съботния ден, колкото и да не ви се иска това. Прекалено капризни сте и все повече настройвате приятелите си срещу себе си. Внимавайте да не прекалите - само губите от подобна ситуация. Хората ви обичат, но това не означава, че могат да ви простят всичко. Обърнете по-сериозно внимание на здравето си, особено ако усещате болки в слабините.

Дева – 24.08 до 23.09
Цял ден ще се изнервяте от попълване на различни документи, но няма да се измъкнете от тях, като се опитате да ги прехвърлите другиму. Тази дейност обаче ще ви гарантира успешна работа за бъдещите ви начинания. Ако допуснете небрежност, пак вие ще трябва да я вършите. Така че ще е по-добре да проявите търпение и отговорност. Ако сте от щастливците, които са в почивка, бъдете повече сред природата. Там ще се успокоите и ще постигнете така нужното ви емоционално равновесие.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не се опитвайте да свършите всичко сами, ако не искате да изпаднете и във физическа преумора, и в голяма нервност. Ще бъдете леко агресивни и трябва да контролирате чувствата си, за да не се обремените допълнително с излишни разправии. Започнете диета за отслабване, ако имате излишно тегло, но бъдете много внимателни. Не гладувайте, а подбирайте правилно храната си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не се напрягайте много на работното си място – работете с по-спокойно темпо. Уморени сте и физически няма да сте в кондиция. Има опасност от допускане на грешки, които ще имат големи последици. Не повишавайте тон на колегите си - това не работи във ваша полза. По-лесен ще е денят за тези Скорпиони, които са в почивка. За тях най-добре ще бъде да са сред приятели, да излязат сред природата, да се повеселят с нещо забавно.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес рискувате да похарчите много пари, за да си угаждате. Няма нищо лошо в това ви намерение, ако съумеете да си доставите радост. Ще бъдете много енергични в забавленията си - дано да е за добро, защото наистина имате нужда от сериозно разтоварване. Не допускайте никой да ви разваля настроението с мрънкане и капризи.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще сте много енергични, ще се занимавате с най-различни неща, но може би няма да доведете нищо докрай.  Предстои ви среща с приятели, но не споделяйте новите си идеи за  бизнеса. За личния си живот още по-малко говорете. Просто се повеселете неангажиращо. Бъдете по-отговорни към здравето си и не злоупотребявайте с алкохол. Не е желателно да консумирате и много сладки храни - много бързо ще се повишат килограмите ви, ако се поддадете на любовта си към сладкишите.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ви ще мине доста скучно и това може да ви се стори досадно. Вие самите сте си организирали така нещата и не бива да упреквате никого. Избягвайте да се уединявате за дълго. По-добре ще е да сте сред малка група хора, с които ще се чувствате комфортно. Заниманията с лек спорт също ще допринесат за емоционалния ви комфорт.

Риби – 20.02 до 20.03
Още сутринта много ще се ядосате от поведението на някои ваши близки, но ще е по-добре да премълчите. Постепенно настроението ви ще се оправи и денят може да стане много весел и приятен. Колкото повече време прекарате сред природата, толкова по-добре. Късно вечерта една добра новина ще бъде кулминацията на съботния ден и ще ви ощастливи напълно. Само се пазете от настинка.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68