Tyxo.bg counter
Дванадесети лунен ден


На дванадесети лунен ден трябва да сте доста внимателни, защото могат да ви сполетят големи неприятности. Бъдете бдителни за здравето си. Заболявания, чието начало е през тези дни, обикновено са дълги и труднолечими. От друга страна лекарствата, които приемат вече болни хора, имат много положително въздействие за лечението.


Не се претоварвайте с тежки физически дейности, умората настъпва лесно.
Неуспешни са и новите начинания. В службата можете да се натъкнете на агресивност от страна на колегите и на явно изразено недоволство от работата ви, ако си позволите да се конфронтирате с някого. Проявете здрав разум и не се поддавайте на отрицателни емоции.
Не спорете с близките си хора, не проявявайте капризност или недоволство. Колкото по-сдържани сте, толкова по-спокойно ще мине денят.
По отношение на евентуален брак денят обаче е успешен, стига да не предизвикате партньора си непосредствено преди подписването и да го подтикнете към прекратяване на връзката.
Децата, родени през тези дни, са с много приятни характери. Те са добронамерени, гальовни, от тях просто извира сърдечност и жизнерадост. Не забравяйте, че това означава и голяма чувствителност. Такова дете не бива да бъде наранявано с грубост или студенина.
Сбъдват се положителните послания от сънищата.

 

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68