Tyxo.bg counter
Хороскоп - 6 май

Овен – 21.03 до 20.04
Неделният ден ще бъде значително добър за вас. Повече резултати ще има, ако си направите една сериозна равносметка и огледате внимателно плановете, които сте начертали за идващата седмица.  Ако днес търсите документи дълго и неуспешно, помислете първо дали не сте ги дали на някого и сте забравили да си ги поискате обратно. Планината е добро място за вас, но не подценявайте времето, защото сте предразположени в момента към простуда, макар да не ви се вярва, че е възможна в това топло време.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще е по-добре да не спорите с никого за нищо. Няма да намирате точните аргументи и това ще ви създаде неприятно чувство.  Вероятно е да си развалите настроението за почивния ден сериозно. Имайте предвид, че и никой няма да иска да изтърпи капризите ви. Бъдете по-сдържани, ако наистина искате да си починете и да съхраните доброто си настроение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Повече емоции ще имате в дома си. Погрижете се, увлечени в мисли и чувства, да не пропуснете нещо важно. Ако ще пътувате, внимателно проверете взели ли сте всичко важно. Има опасност днес да си създадете сами неприятности, подценявайки другите хора. Бъдете позитивно настроени и помагайте на по-младите от вас.

Рак – 22.06 до 22.07
Днешният ден няма да е много ползотворен за вас, но това дори няма да ви впечатли. Максимално дълго прекарайте днес на открито. Съобразявайте се с компанията, в която сте и не се опитвайте да налагате своето мнение постоянно. Хранете се с по-течни храни. Много добре ще ви се отрази среща с по-възрастен приятел.

Лъв – 23.07 до 23.08
Малко безотговорно ще се отнасяте днес към задълженията си и е вероятно да си спечелите някои упреци. Правете се, че не ги чувате и си дайте възможност за пълно отпускане и почивка. Вечерта е вероятно да бъдете поканени на някакво мероприятие, но много по-добре ще бъде да откажете. Пък и никой няма да забележи отсъствието ви.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят е подходящ  да пътувате. Опитайте се да превърнете поне часовете до обяд в едно интересно събитие. Бъдете добронамерени и чаровни. Опитвате се да заблудите сами себе си, че постъпвате правилно в някаква сложна ситуация, но добре знаете, че не сте прави и тази мисъл ще ви преследва през целия ден.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще промените внезапно плановете си за деня, но това ще направи неделята ви много приятна. Добре ще е да сте сред приятели и близки. Забавлявайте се и не мислете въобще за работа. Пазете се само от простуда на гърлото, избягвайте ледените питиета.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Някой ще се опита да ви изненада, но вие ще бъдете подготвени. Действайте по интуиция – тя няма да ви подведе. И тъй като няма да ви се работи, не работете – отдайте се на това, което ви доставя радост. Не забравяйте да излезете час-два сред природата - това ви е необходимо.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес владейте настроенията си постоянно. Ще е много добре, ако пътувате сред природата. Това ще ви донесе най-приятни емоции. От самите вас зависи как ще си организирате неделния ден. Имате неизплатени задължения и е желателно да се справите с този проблем по-навреме.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес си починете добре. В никакъв случай не се занимавайте със служебна работа. Идете за риба, на излет, на спортно мероприятие. Бъдете по-дълго сред природата. Важно е да се разтоварите максимално и да се заредите с положителна енергия.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако сте обещали на приятели помощ днес, не се отмятайте. Бъдете верни на думата си, дори да съжалявате вече за даденото обещание. Имате силна енергия, така че дори да се поизморите, бързо ще възстановите силите си. Избягвайте да стоите в големите горещини навън, макар че и това ще понесете без особени усилия.

Риби – 20.02 до 20.03
Днешният ден е много важен за вас по отношение на личното ви емоционално състояние. Правете само това, което ще ви носи радост и удоволствие. Спрете да мислите кой как ви оценява. Дарете на любимия човек много внимание и той ще ви покаже своята любов с романтичен жест. Пазете от травми кръста си и не подценявайте дори най-леките болки.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68