Tyxo.bg counter
Хороскоп - 7 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е уморителен за вас, но ще свършите много от задачите си успешно. Важно е днес да не влизате в конфликти с хора, от чиято работа зависите пряко. Ако сте материално отговорно лице, бъдете внимателни какви документи подписвате. Не приемайте на доверие нищо. Мечтаете за романтични преживявания, но такива не се очертават днес.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много задачи, а не сте достатъчно съсредоточени. Внимавайте на работното място ще срещнете съпротива от някои колеги и това ще ви изнерви допълнително. Настроени сте за приятна вечер с любимия човек, но плановете ви няма да се осъществят. Предстои дълъг разговор по повод важен семеен проблем, а от вас ще бъдат поискани и значими материални средства. Не бъдете инатливи и отстъпете по някои въпроси, за да не създавате излишно напрежение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще сте много изморени в този понеделник още от сутринта, но ви предстоят важни задачи, които не бива да отлагате. Не се доверявайте на колеги, които предлагат да ви помогнат в работата. Вие ще носите отговорност за чужди грешки. Помнете, че е много важно да докажете своя професионализъм. Ако не сте на работа, отдайте се изцяло на почивка и възстановете силите си.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес сте  настроени повече да градите планове, да размишлявате и това е добре, защото не е ден за активно действие в много сфери. Ако сте човек на изкуството, можете да си позволите да дадете воля на фантазията си. Не бъдете критични към хората, с които пряко работите. Проявете разбиране към грешките им. Вечерта останете насаме с любимия човек. Не може да се каже, че ще изживеете много романтични моменти, но ще ви е спокойно с него.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете много внимателни в решенията си. Вероятно е днес да допуснете грешки на работното си място, а после да обвините други хора. Не давайте обещания, не клюкарствайте. Въобще се постарайте да изкарате един спокоен ден, в който да си вършите тихо и мирно ежедневните задължения, а вечерта си останете у дома и почивайте.

Дева – 24.08 до 23.09
Предстоят ви важни дела днес. Бъдете категорични в изказванията и решенията си, не позволявайте думите ви да се тълкуват двояко. Не се конфронтирайте, а се обединявайте с хора, които споделят идеите ви. Вечерта прекарайте със семейството, но се занимавайте само с приятни за вас неща. Не правете големи покупки, не давайте обещания.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес духовната ви енергия ще е много силна. Имате желание да промените живота си, но всъщност денят не подходящ за кардинални промени. По-добре ще е да работите точно, да спазвате правилата на служебното си място и да не влизате в излишни спорове. Спрете да критикувате близките си хора.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще труден за вас. Няма да се чувствате в добро физическо състояние, ще бъдете разсеяни. Днес избягвайте конфликти от всякакво естество и не коментирайте ничии решения. Правете каквото си решите, но без да давате гласност, че не споделяте чуждото мнение. Добре ще е да прекарате няколко часа в творческо усамотяване.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е напрегнат в делови план, но можете да обърнете някои неща в своя полза. Бъдете търпеливи и деликатни. Не се заемайте с важни сделки, не водете преговори. Въобще се опитайте да си осигурите максимално спокойствие. По-добър вариант ще бъде да не се впускате в излишни спорове с никого.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще сте раздразнителни, но не критикувайте всички. Има голяма вероятност да предизвикате конфликти с невъздържаните си думи. Имате планове за бизнес дела, но не е  денят да ги реализирате. Не водете преговори, не търгувайте едри стоки. Вечерта се усамотете и си починете много добре.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще бъдете много енергични и ще искате да подредите всичко около себе си. Това може да ви донесе неприятности, защото колегите и близките ви не се чувстват задължени да приемат вашия ред. Бъдете по-деликатни и ако не можете да убедите околните в правотата си, не създавайте конфликти.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е успешен в делови план, но внимавайте при вземане на решения. Не бъдете раздразнителни, не критикувайте постоянно. Не правете големи покупки. Вечерта е много вероятно да се наложи да реагирате много бързо по важен семеен проблем. Проявете своята деликатност и вземете решение, което ще е най-добро за всички в дома ви.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68