Tyxo.bg counter
Хороскоп - 8 май

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник  може да ви поднесе изненада още в ранните часове, но реагирайте спокойно и изчакайте да получите по-подробна информация. До обяд се постарайте да свършите важните си задачи. В следобедните часове най-вероятно ще ви обхване умора. Пазете се от вирусни инфекции и реагирайте своевременно, ако почувствате неразположение. Макар че реално няма да ви е до общуване с много хора вечерта, най-вероятно ще трябва да изтърпите една доста шумна компания.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес работете самостоятелно и не се осланяйте на чужда помощ. Ще се наложи да проявите изобретателност, за да изпълните някои от поставените ви задачи. Не се отчайвайте дори да ви се стори, че е много трудно да се справите. Ще успеете. В отношенията с постоянния ви партньор настъпва затопляне. Предприемете вие първата крачка към сдобряване. Можете да му поднесете малка изненада под форма на любимото му лакомство.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Внимавайте днес. Денят ще е зареден с напрежение за вас, а вие не сте в отлична кондиция. Вероятни са грешки от ваша страна, безсмислени разправии на работното място. Не се инатете пред постоянния си партньор, а обсъдете спокойно негови предложения. Финансов проблем ви изнервя допълнително, но всичко ще се подреди и ще намерите необходимите ви средства лесно. Привечер емоционалното ви равновесие ще започне да се възстановява.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще сте прекалено чувствителни към всичко и много дребни неща могат да ви раздразнят и даже да ви разплачат. Владейте се и не обвинявайте близките си, че не ви угаждат постоянно. А от колегите си просто не изисквайте подобно нещо. Работете самостоятелно, не е за предпочитане съвместна дейност в екип, особено по-голям. Вечерта направете дълга разходка, имате нужда да се поотпуснете. Не консумирайте днес алкохол.

Лъв – 23.07 до 23.08
С успех ще изпълните деловите си задачи днес. Не търсете постоянно признание и не демонстрирайте пред колегите си колко сте оперативни, макар че през целия ден наистина ще бъдете безупречни. Между вас и близките ви назрява конфликт поради вашата неотстъпчивост по семеен проблем. Можете пак да постигнете своето, но бъдете деликатни и дори проявете малко хитрост, давайки право на всеки да изкаже мнението си.

Дева – 24.08 до 23.09
На работното ви място всичко ще е наред. Бързо и лесно ще изпълните поставените ви задачи, ще получите и похвали за работата си. В интимната сфера обаче не всичко е толкова прекрасно. Постоянният ви партньор не е доволен от поведението ви, а вие не давате прилични обяснения за някои свои постъпки. Не се инатете, а обсъдете ситуацията и внесете спокойствие в отношенията ви.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще работите леко и приятно, но не предприемайте пътувания. Не допускайте колеги да се намесват в пряката ви работа. Вие ще носите цялата отговорност, следователно трябва да сте на ниво. Вечерта посетете по-възрастни ваши близки и помогнете, както вече сте им обещали. Не отлагайте повече този свои ангажимент.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Още от сутринта се нагласете, че това ще е един труден за вас ден. Причините са две и вие си ги знаете отлично. Предстои ви значително много работа, която на всичко отгоре ви е скучна. Много лесно ще изпаднете в ярост, ако някой започне да се меси в работата ви - просто не позволявайте това. Не пътувайте днес. Вечерта обмислете плановете си до края на седмицата.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще бъдете раздразнителни и е вероятно да влезете в множество сблъсъци с колеги и близки. Най-добре ще е да си вършите своята работа и да оставите другите хора да вършат своята. Не критикувайте постоянно, не се месете в делата на всеки. Вечерта останете в дома си и се заемете с приятни за вас неща. Постепенно емоционалното ви равновесие ще се възстанови.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не започвайте нови начинания, но довършете всичко, което сте започнали в понеделника. Денят не е подходящ за водене на преговори, за пътуване и за сключване на сделки. Трябва днес да изпълните свои ангажимент, поет към по-младите членове от семейството. Отлагането ще доведе до семеен конфликт. Бъдете по-отговорни към близките си. Притеснява ви значителен финансов проблем, но скоро ще имате парични постъпления.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще имате много ангажименти през този ден. Не допускайте да се намесват в работата ви. Не се отказвайте от своите решения и всичко ще е успешно. В отношенията в с любимия човек започва охлаждане. Направете нещо по въпроса, защото любимият страда от вашата неангажираност с връзката ви.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще имате много интересни идеи, но не е време да ги осъществявате. Обмислете ги по-задълбочено, можете и да ги обсъдите с приятели. Избягвайте деловите пътувания днес  – няма да завършат с успех, само ще си загубите времето. Пазете се от вирусни инфекции и не си въобразявайте, че те са типични само за зимните месеци. Вечерта можете да се окажете в центъра на голяма и шумна компания - трябва да изтърпите, макар и да ви се иска уединение.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68