Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 май

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете оптимисти за важно свое намерение, което е свързано с професионалната ви реализация. Днес ще имате възможност да се покажете откъм най-добрата си страна като организатор на екип, а това ще направи добро впечатление. Бъдете внимателни, ако се налага да работите с режещи инструменти.

Телец – 21.04 до 21.05
В този ден не бива да бъдете заядливи и да дразните с поведението си колегите. Нужно е да получите тяхната подкрепа пред преките си началници по важен за вас проблем. Помнете, че с добро ще постигнете повече, а и вие самите ще се чувствате по-комфортно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Подгответе се за голяма изненада на работното място. Съвсем неочаквано ще получите допълнителни приходи.  В интерес на истината това няма да ви зарадва много, но все пак малко е по-добре от нищо. Бъдете настроени по-философски към случващото се около вас.

Рак – 22.06 до 22.07
Предстои ви много работа, особено ако се занимавате с образование и наука. Ще бъдете ангажирани с твърде отговорна дейност, която ще ви струва голямо нервно напрежение. Постарайте се поне вечерта да си осигурите пълноценен отдих. Ако ви поканят в голяма и шумна компания, по-добре ще е да откажете поканата. Имате нужда от малко тишина.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес всичко ще се развива успешно около вас и няма да е нужно да полагате големи усилия, за да изпълните плановете си. Все пак добре помислете с какви задачи да се заемете, тъй като енергийният ви потенциал не е много висок и вечерта ще се почувствате силно отпаднали. Не се затваряйте пред телевизора, една разходка сред природата ще ви е много по-полезна.

Дева – 24.08 до 23.09
Нищо особено няма да се случи в днешния ден на работното ви място. Ще се занимавате с рутинните си задачи и може да се каже, че направо ще ви е скучно. Внимавайте това да не ви подведе и да се отдадете на клюки и празни приказки с колеги, които също като вас се чудят как да убият времето си.

Везни – 24.09 до 23.10
В днешния ден трябва да действате бързо и ефикасно, ако искате да успеете във всичко, което сте планирали, а и в това, което ще изникне като по чудо. Не губете време да се помайвате, да обсъждате с кого ли не, а действайте. Вечерта ще бъдете много изморени, но и доволни от свършеното. Намерете сили да помогнете и на близките си по важен за тях проблем. Писано ви е днес да нямате минута за себе си – приемете го философски.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Няма да е лесен този ден за вас, но пък ще мине някак много бързо. Постарайте се да създадете правилна организация за дейностите, които ви предстоят.  Овладейте раздразнението си срещу някои хора в колектива ви и покажете, че ще направите всичко по своите правила. Колкото и да не ви се вярва, имате и съмишленици.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете обсебени от нови идеи и целия ден ще се занимавате с планове за реализацията им. Правете планове, но добре обмислете дали сега е времето да стартирате нови проекти.  Предстои ви делова среща, на която трябва да вземете важно решение съвместно със свои партньори за развитието на бизнеса ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Погрижете се да си свършите служебните ангажименти в указаните срокове, защото ви проверяват много внимателно. Не е изключено да бъдете упрекнати в безотговорно водене на документация, която по същество не са ви предали ваши колеги. Не мълчете, а се защитете. Разбира се, ако нямате вина.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще премине под знака на бъдещите дейности, с които ще трябва да се заемете много скоро. Обмисляйте много отговорно плановете си, за да не се окаже, че не сте предвидили важни неща, които ще попречат не само на вашата работа. Съветвайте се без притеснение със специалисти.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще се наложи да се организирате много бързо, тъй като ще ви затрупа изведнъж много работа. Не бива да нервничите. Прегледайте задачите и ги подредете по степен на важност. И да не успеете с всичко, не се гневете на себе си, нито на колегите си. При възможност не водете делови преговори в този ден.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68