Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 май

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден е много вероятно да бъдете страшно изненадани от постъпката на ваш познат, чието поведение досега сте смятали за коректно към себе си. Не бързайте да изразите мнението си публично. Оставете си време да прецените добре ситуацията и си помислете дали с нещо не сте предизвикали такова отношение към себе си. Проявете грижа към собственото си аз - ще се чувствате изморени и отпаднали.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще се изкушите днес да напуснете работното си място преждевременно заради лична работа. Не правете това. Все ще се намери някой да ви "изпее" пред когото не трябва. Ако действително имате спешна работа, по-добре ще е да поискате официално разрешение за отсъствие. Вероятни са проблеми със зъбите - не чакайте положението да стане нетърпимо.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ви ще е запълнен с много разнообразни дейности. За жалост малко от тях ще ви донесат приятни емоции. Повече време ще трябва да отделите за административна и честно казано, безполезна работа. Но задълженията трябва да се изпълняват и вие прекрасно знаете това.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще е по-добре да работите самостоятелно. Работата ви ще изисква внимание и ще е важна само за вас. Не си търсете помощници, които всъщност ще ви разсейват. Късно вечерта е вероятно тежко главоболие. Една добра почивка и достатъчно сън ще ви възстановят напълно.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес избягвайте пътуванията надалече и се постарайте по-дълго време да прекарате на чист въздух. Нервната ви система е малко нестабилна. Постоянно ще чувствате тревожност. Не говорете необмислени неща, за които после ще се ядосвате. Помислете какво ви подсказва интуицията, преди да направите някакъв коментар.

Дева – 24.08 до 23.09
Ако искате днес да имате един успешен ден, трябва да разпределите правилно силите си. Ако действате хаотично, няма да свършите всичко планирано, ще се изнервите много, а и е вероятно да стигнете до голямо физическо изтощение. Ще се тревожите за пари, но някак си ще се се справите, без да търсите заеми.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще бъде успешен за вас, ако съумеете да проявите гъвкавост. Казвайте направо, но с неутрален тон това, което смятате за редно. Ако успеете да създадете добра организация и изпълните всичко планирано, ще се чувствате много доволни и има за какво. Не влизайте в конфликти с никого на работното си място.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще е по-добре да работите самостоятелно. Работата ви ще изисква внимание. Не се дразнете от поведението на невъзпитани хора около вас. Игнорирайте ги и си изпълнявайте задълженията. Тревожите се за здравето на ваши близки хора, но нещата ще се развият добре.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Работата ви ще върви малко трудно, но вината няма да е ваша. Не се ядосвайте, защото нищо няма да промените. Опитайте се да проявите търпение. Ще успеете да доведете започнатото докрай, но бъдете много внимателни, ако подписвате важна документация.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще ви се случат непредвидени ситуации, но те ще ви донесат и големи ползи във финансово отношение. Сами ще се убедите, че понякога съдбата поднася дарове. Погрижете се за здравето си, ако сте отпаднали и имате тежко главоболие.

Водолей – 21.01 до 19.02
Плановете ви ще се провалят, но не се гневете, нито веднага започвайте да съставяте нови. По-важно е да прецените на какво се дължи провалът и доколко вие сте виновни за него. Вижте се с добри приятели и обсъдете ситуацията с тях - възможно е да чуете добри съвети.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще бъде успешен за вас предимно във финансово отношение. Ще сключите изгодни сделки, ще получите и допълнителни приходи за извършена от вас работа. Обадете се на ваши близки, пред които сте дали дума да им помогнете за нещо.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68