Tyxo.bg counter
Хороскоп - 11 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се ядосвайте за нищо, което ви се струва неправилно в службата ви. Няма да промените нищо, а има вероятност да настроите срещу себе си част от колектива. Помислете дали и вие оценявате правилно ситуациите. Много е вероятно да ви мъчат странни болки в гърба и коленете, но не се притеснявайте. Една по-сериозна почивка ще ви е достатъчна.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е благоприятен ден да помислите за собствено си усъвършенстване в професията. Ако ви предложат да посетите някакъв семинар или курс, не отказвайте. Добре ще е да се поучите и от по-опитните от вас. Питайте - няма нищо неудобно да покажете, че имате желание да научите нещо повече. Не консумирайте алкохол в този петък.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще ви е необходима подкрепа от инициативен и толерантен човек, ако искате да осъществите намеренията си на работното място. Не е добре да работите сами, тъй като ще бъдете натоварени с много задачи. Неподходящ човек в екипа ви ще бъде още по-голямо бреме. Непрекъснато се опитвате да излъжете приятел за нещо, но трябва да знаете, че той е наясно с манипулациите ви. Има опасност да се изложите, а после да съжалявате за поведението си.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако възникнат спорни въпроси между вас и бизнес партньорите ви или колеги, ще е по-добре да сдържате нервите си и да не проявявате егоизъм. Само с точни аргументи ще успеете да докажете правотата си. При пътуване спазвайте всички пътни знаци и нормативни уредби.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете коректни днес и не се опитвайте да злепоставяте колегите си. Нищо няма да спечелите от подобно поведение, но можете да загубите много. Ако ви се отдаде възможност за повишаване на квалификацията ви, възползвайте се. В дългосрочен план това ще ви е полезно.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не е препоръчително да се опитвате да променяте хода на събитията. Оставете нещата да се развиват по своята логика и ако работата ви върви трудно, приемете това спокойно. Вечерта си осигурете една много пълноценна почивка. Новина отдалече ще ви направи много щастливи.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще получите едно много интересно предложение, но не бързайте да го приемете. Поискайте достатъчно време да обмислите всичко на спокойствие. Погрижете се за здравето си, ако постоянно сте отпаднали. Не бива да се подценява положение, което ви подсказва, че нещо не е наред в организма ви.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не приемайте присърце приказките на някои хора около вас. А най-добре ще бъде да не им обръщате въобще внимание. Занимавайте се с това, което за вас е интересно и си вършете работата така, че вие да сте доволни от себе си. Не отказвайте покана за купон вечерта - срещата с хора извън вашето постоянно обкръжение ще ви зареди с приятни емоции.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще възникнат непредвидени трудности около проект, с който се занимавате отдавна. Не реагирайте спонтанно и си дайте малко време да прецените в какво точно е проблемът. Не бързайте да споделяте затрудненията си с хора, които първо не са много добре запознати с нещата, и второ, ще са доволни от това, че сте в трудна ситуация.

Козирог – 22.12 до 20.01
Струва си точно днес да се заемете с важна за вас дейност, но само ако сте обмислили всичко в детайли. Нямате ли ясна концепция, не правете нищо. Грижете се за зрението и зъбите си - назряват проблеми. Няма да е лошо да си запишете час при зъболекар още в началото на другата седмица.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако се налага да пътувате, прегледайте дали сте взели цялата документация, която ви е нужна. Разсеяни сте и това може да ви създаде проблеми в работата и по пътя. Обадете се на стари приятели и се поразсейте от скучното ежедневие. Добре ще е да си изтеглите билет от лотария.

Риби – 20.02 до 20.03
В днешния ден не си позволявайте разсеяност, особено ако сте финансово отговорно лице. Дълбоко ще съжалявате при положение, че допуснете грешки. В личния ви живот цари някакво объркване и е редно първо да си изясните какво точно искате вие самите.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68