Tyxo.bg counter
Хороскоп - 12 май

Овен – 21.03 до 20.04
Съботата ще мине спокойно независимо от многото ангажименти. Навлизате в един по-спокоен за вас период. Предстоят нови запознанства днес. По-интересен ще е интимният ви живот, в който се появява нова личност. Внимавайте накъде ще тръгнат нещата. Дръжте ги под контрол.

Телец – 21.04 до 21.05
Предстои един спокоен ден, но ще имате великолепни резултати от дейностите си. Не допускайте да се месят в решенията ви, но изслушвайте внимателно всяка забележка и съвет. Ще имате полза. Вечерта ви очакват приятни преживявания в домашна атмосфера.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще е резултатен в делови план, независимо че е почивен. Ще свършите много неща, които сте планирали. Всички ще покажат уважение към вас. В личен план нещата не са толкова положителни, но сами сте си виновни за някои ситуации. Научете се да отказвате директно, а не увъртайте.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще е спокоен и ползотворен в делови план. Имате да довършвате изостанали задачи и е време да се справите с тях, но направете това до обяд. Днес не проявявайте любопитство по отношение на чуждите проблеми. Ако ви поискат мнението, кажете го откровено, но не разпитвайте за нищо. Близките ви също ще се нуждаят от вашето внимание в съботния ден.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете дискретни днес и не демонстрирайте постоянно близост с някои по-известни хора. Вършете си работата достатъчно отговорно, за да не си спечелите врагове. Не обещавайте помощ на съседи и приятели, преди да помислите дали е по силите ви това. Когато наистина можете да помогнете на някого, направете го без много шум.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят е много благоприятен за вашите намерения, свързани с пътуване до близки места и общуване с интересни за вас хора. В личен план ще се сбъдне някаква отдавнашна мечта, но трябва и вие да положите усилия. По-малко коментирайте с непознати събития, свързани с работата си.

Везни – 24.09 до 23.10
Вероятно е да претърпите разочарования поради провал на някои ваши планове. Не се отчайвайте, нищо значително няма да загубите. Потърсете компетентна помощ и изградете нов план за действие. Ваша тайна ще бъде разкрита от близките ви и ще се наложи да давате обяснения. Говорете само истини, иначе всичко ще се усложни.

Скорпион – 24.10 до 22.11
В часовете до обяд ще имате малко повече дразнители, но се владейте на 100%. Старайте се да премълчавате в някои ситуации. Трябва да преосмислите отношенията си с някои хора. Следобед  ще ви обхване спокойствие и ще изкарате една приятна събота днес. Вечерта ви очакват приятни моменти с ваши близки приятели.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е малко напрегнат, а вие ще бъдете твърде взискателни към себе си и към всички останали. В следобедните часове почивайте повече, защото ще имате нужда от сериозен релакс. Очакват ви радостни мигове с близки хора. Можете да си позволите малко повече лукс тази вечер.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще мине спокойно, ако овладеете стремежа си да се надценявате и да демонстрирате превъзходство над останалите хора от обкръжението ви. Колкото сте по-ведри, толкова по-добър ще е за вас съботният ден. Не се месете в чуждите работи макар и с добри намерения.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще имате голям успех, ако сте човек, занимаващ се с изкуство. Търговците също ще реализират значителни печалби. Имате възможност да подобрите финансовото си състояние. Можете да си позволите малко повече лукс. Вечерта ви очакват романтични преживявания, но се пазете от алкохола.

Риби – 20.02 до 20.03
Бъдете съсредоточени в това, което правите днес и ще пожънете значителни успехи. Вероятни са и допълнителни приходи, макар и малко неочаквано. Ще се сбъднат някои ваши мечти, но не се главозамайвайте от успехите. Вечерта ви очакват приятни мигове сред добри приятели.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68