Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес за жалост ще се сблъскате с човешкия егоизъм и стремежа на някои хора да се облагодетелстват за чужда сметка. Не се вълнувайте много и не разваляйте настроението си. Приемете хората такива, каквито са. Просто помислете кого трябва да допускате до себе си. Грижете се за здравето си и бъдете особено внимателни по отношение на гърба си.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да се осъществят плановете ви за един спокоен ден, тъй като ще се наложи да се занимавате с много досадни неща. Не изпускайте нервите си и не обиждайте околните. Можете да се заемете с дребни ремонти, но не и с тежка физическа работа. Пазете се от травми.

Близнаци – 22.05 до 21.06
За вас ще е важно да бъдете любезни към всички. Така ще спечелите много симпатии дори на непознати хора, които с които просто ще се окажете в близост. Бъдете много мили с децата в обкръжението си, макар и това да изисква малко по-здрави нерви. Заели сте се с работа, която ще се окаже малко тежка за вас. Пазете се от травми на гърба.

Рак – 22.06 до 22.07
Не проявявайте ненаситност за удоволствия и се задоволете с това, което съдбата ви предлага. Мерете си приказките особено пред непознати. Вечерта ще научите радостни новини. Внимавайте как харчите парите си и не си позволявайте излишни неща.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще ви поканят на празненство. Не отказвайте поканата, тъй като ще имате удоволствието да се запознаете с нови и приятни хора. Забавлявайте се от сърце, защото силно се нуждаете от положителни емоции. Нехайни сте към здравето си, но това може да ви донесе големи неприятности.

Дева – 24.08 до 23.09
Добре ще е да поработите на въздух днес, но се пазете от течение. Въобще трябва да сте внимателни със здравето си. Поканете гости и прекарайте една страхотна вечер.

Везни – 24.09 до 23.10
Целия ден няма да имате настроение, а защо това е така и вие самите няма да сте наясно. Помислете дали не сте преуморени от седене пред телевизора и компютъра. И това води до умора! Вечерта останете в дома си и се уединете поне за час-два.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес не обяснявайте много-много личните си проблеми пред всекиго. Споделяйте само с  близки хора какво ви вълнува. Вечерта ще се срещнете със стари приятели и ще изживеете приятни моменти. Погрижете се да не допускате преумора, за да не страдате после дълго от болки в гърба.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Дайте си една пълноценна почивка днес и не се натоварвайте с умствена работа. Занимавайте се само с неща, които ви доставят радост. Посетете интересна изложба или филм, но избягвайте шумни места.

Козирог – 22.12 до 20.01
Няма да сте много работоспособни в този ден, но и нямате кой знае какви важни задължения. Помислете дали не сте дали някакво обещание за днес на близките си хора и го изпълнете, но само ако не е свързано с тежки ремонтни дейности. Пазете здравето си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Има опасност днес да настроите много хора срещу себе си. По-малко говорете и не се опитвайте да демонстрирате колко сте начетени. Най-добре ще е да се заемете с хобито си или някаква земеделска дейност.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще бездействате целия ден, но може би това ще възвърне доброто ви настроение. Явно умората от седмицата си казва думата. Следвайте това, което ви подсказва собственият ви организъм.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68