Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 май

Овен – 21.03 до 20.04
Не се захващайте с дела, които будят у вас съмнение за некоректност. Вярвайте на интуицията си и не се влияйте от настояванията на когото и да било. Ще научите новини за некоректно поведение на ваш колега, но застанете над подобен род неща и се движете по своите правила.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще сте много енергични, но и много раздразнителни. Опитайте се да сте по-сдържани, защото не е изключено да влезете в служебен конфликт. Наложително е да се успокоите, да разсъждавате трезво. Забравете обидата, нанесена ви от колега и работете в екип, за да ви е по-лесно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете прецизни в работата си, за да не загубите извоювана позиция в кариерата си. Има и колеги, които дебнат за всяка ваша грешка. Не им давайте повод да злословят. Погрижете се за здравето си - прекалено често ви спохожда крайна умора. Обмислете добре с какво се храните и направете промени, за да приемате повече витамини и други важни хранителни вещества.

Рак – 22.06 до 22.07
Не си въобразявайте, че сте незаменим човек на работното си място и не си позволявайте да критикувате хората, които по-трудно се справят. Има си началници за това. А ако вие сте ръководител, може би трябва да помислите дали поставяте правилно задачите според способностите на екипа си.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ако искате днес да имате един успешен ден, трябва да разпределите правилно и задачите си, и времето. Ако действате хаотично, няма да свършите всичко планирано, ще се изнервите много, а и е вероятно да стигнете до голямо физическо изтощение. Притеснявате се от участие в състезание или конкурс - ще успеете да се представите добре.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще бъде добър и плодотворен за вас и затова проявете гъвкавост, реагирайте бързо и точно. Това ще ви донесе много ползи, ако успеете да създадете добра организация и изпълните всичко планирано. Не влизайте в конфликти с никого на работното си място.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес денят може да ви донесе изключително приятни моменти, ако овладеете леността си сутринта. Не се поддавайте на черни мисли – всъщност няма повод за такъв начин на разсъждение, просто малко сте изморени. Важно е обаче да си свършите работата, тъй като преките ви началници ви наблюдават с цел оценка.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят е много подходящ да реализирате отдавнашни свои планове, но помнете, че не бива да допускате грубост и агресия. Много повече ще постигнете с една чаровна усмивка. Не отхвърляйте протегната за помощ ръка, но все пак се постарайте вие да вършите основната работа, за да сте убедени, че всичко върви по плановете ви.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес всичко е във вашите ръце - ако работите усърдно, ще имате много успехи. Решите ли да мързелувате - сърдете се на себе си. Добре ще е да ревизирате бюджета си, за да не се окажете изведнъж без пари. Ще получите много важна и приятна новина късно вечерта.

Козирог – 22.12 до 20.01
Проверявайте какви са резултатите от всичко, което вършите в този ден. От една страна ще сте разсеяни и са вероятни грешки, от друга - не трябва да се доверявате на никого, ако работите с документи и пари. Не сте застрашени от измами, а от несериозно изпълнени задължения на някои ваши колеги. Не е добре да харчите неразумно днес, макар че ще ви се иска да си купите някои значително скъпи вещи.

Водолей – 21.01 до 19.02
На изпитание ще бъде поставена вашата работоспособност. Многото задачи, които ще ви се стоварят изневиделица, ще ви затрупат и с документация. Степенувайте работите по важност и свършете само наистина спешните.

Риби – 20.02 до 20.03
Преди да започнете някаква важна дейност, обмислете всичко добре. Не е нужно да пилеете сили по принципа "проба-грешка". Не допускайте намеса в плановете ви, особено от некомпетентни хора. Погрижете се за състоянието на ставите си - болките не са случайни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68