Tyxo.bg counter
Хороскоп - 15 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е подходящ за различни делови занимания. Ще имате много интересни хрумвания, ако се занимавате с литература, музика или друго изкуство. Пътуване ще ви донесе приятни преживявания и да ви вдъхнови. Особено полезна ще е разходка в планинска местност. Вечерта имате делова среща, трябва да сте на висота.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много енергия и желание да работите. Повече ще ви се отдават творческите дейности, хрумванията ви ще граничат с фантазни образи. Пътуване ще ви донесе приятни моменти и полезни запознанства. Вероятни са разногласия с близките ви, свързани с парични средства. Опитайте се да проявите разбиране.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Внимавайте днес да не изпадате в дребнавост, не обсъждайте чужди грешки, не критикувайте постоянния си партньор. Вечерта останете в дома си и си починете. Обсъдете някои, макар и далечни планове, които засягат всички в дома ви. Очаква ви разочарование поради провал на ваша, отдавна уговорена среща.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще е успешен за вас в много отношения. Ще бъдете активни и жизнерадостни. Можете да се занимавате както с делови задачи, така и  със спорт. Пътуване ще ви се отрази много тонизиращо, особено ако поканите с вас приятен човек . Вечерта останете в дома си и си починете. Малко трудно понасяте горещините.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете активни и достатъчно съсредоточени, за да успеете в задачите си. Успешно ще планирате по-мащабни мероприятия. Помогнете и на близките си, ако ви помолят за пари. Предстои важен разговор с роднина късно вечерта.

Дева – 24.08 до 23.09
От сутринта нещо ще ви тревожи. Помислете какво сте забравили да свършите и колко важно е то. Може да се наложи промяна в плановете за деня. Вечерта посетете добри приятели, обсъдете с тях тревогите си. Днес се пазете от травми с тежки предмети.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще се занимавайте днес предимно със служебна работа, но имате и срочни лични задачи. Среща с приятели ще ви зарадва и ще ви даде нови идеи за бъдещ проект. Не давайте пари на заем днес. Не посещавайте много шумни места, има опасност от конфликти.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Бъдете активни в часовете до обяд и свършете деловата си работа. Ако ви предложат помощ, не отказвайте. Ще имате много служебни задачи и това ще ви обремени емоционално, а и сроковете ви притискат. Привечер излезте сред природата. Не изяснявайте отношенията си с постоянния партньор тази вечер.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е успешен в делови план. Организирайте се още сутринта и бързо свършете най-важното. Следобед няма да ви се работи, почивайте си. Можете да проведете успешни срещи с приятели, с непознати, но приятни хора.  Осигурете на близките си нещо забавно вечерта.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ви очаква един полезен в делови план ден. Ще искате да помагате на всички. Очакват ви приятни преживявания и с любимия човек. Можете да обмислите дългосрочни планове за бъдещето си. Вечерта останете в дома си и се занимавайте с любимите си неща. Вероятно е да имате гости.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще е много ползотворен. До обяд свършете по-спешните си задачи, а следобед си дайте малко отдих. Днес на всички ще им е приятно да общуват с вас. Ще получите много интересна информация, обмислете я по-сериозно.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес се отдайте предимно на  духовни дейности. Малко изнервени сте, трябва ви спокойствие.  Някакви недоразумения с постоянния ви партньор ще ви притеснят значително. Просто поговорете, но внимателно слушайте всяка дума. Много неща, които не сте подозирали, ще ви се изяснят.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68