Tyxo.bg counter
Хороскоп - 16 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е благоприятен за вас, ако се занимавате с творчески дейности. За другите представители на зодията нещата ще вървят умерено – не могат да се очакват големи успехи в начинанията, но крайните резултати ще са добри. Днес трябва да преценявате думите си, не бива да дразните околните с непремислени изказвания. Късно вечерта ще получите важна информация, която ще промени плановете ви за четвъртък.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате силна енергия днес и ще проявите значителна активност в службата си. Ще имате интересни идеи, ще покажете умения при водене на преговори и решаване на трудни ситуации. Бъдете деликатни към колеги и близки. Предстои важен разговор по семеен проблем. Близките ви се нуждаят от подкрепа. Окажете я безрезервно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще е успешен за професионалните ви начинания, но в личен план ще имате неприятни разговори с близките хора. Бъдете търпеливи и си изяснете някои ситуации, заради които възникват конфликт в дома ви. Не харчете днес пари за прищевки – имате значителни предстоящи плащания, които могат да ви доведат до парични затруднения, ако сте разхитителни.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес трябва да бъдете по—сдържани в изказванията си пред непознати. Не коментирайте служебни проблеми. Предстои ви значителна промяна в служебното положение, мислете добре преди да приемете предложенията. Пътуване ще ви донесе приятни емоции.

Лъв – 23.07 до 23.08
Макар и доста натоварен, денят ще е с положителен знак за вас. Ще бъдете енергични и делови и ще пожънете много успехи и похвали, но е добре да проявите малко повече скромност. Вечерта предстои пътуване, но преди да тръгнете, прегледайте внимателно колата си. Вероятни са повреди и усложнения.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ви предстоят много ангажименти, но вие сте в добра кондиция и ще съумеете да се справите с всичко. Бъдете търпеливи и деликатни. Приемете помощ от колеги, не се опитвайте да вършите всичко сами. Вечерта ви предстои много романтична среща, обаче трябва да проявите известна сдържаност.

Везни – 24.09 до 23.10
Трябва да сте внимателни тази сряда както в действията си, така и в думите. Не влизайте в постоянни противоречия, не коментирайте чуждите постъпки и решения. Днес можете да си спечелите много врагове. Вечерта останете в дома си и обмислете свои проекти, които се каните да стартирате. през почивните дни няма да имате подобна възможност.

Скорпион – 24.10 до 22.11
В ранните часове на деня ще се чувствате недостатъчно отпочинали, но бързо ще се съвземете. Към обяд ще бъдете вече в отлично състояние и бързо ще решите много проблеми, които сте отлагали през последните дни. Очакват ви приятни изненади в личен план. Помислете с близките хора как да реагирате на важен за семейството проблем.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е благоприятен за хората, занимаващи се с търговия и за творческите личности. Днес не трябва да поемате излишни рискове, а преценявайте какво ще ви е най-изгодно и сигурно. Пътуване ще ви донесе приятни емоции. Поканете близки хора да тръгнат заедно с вас - така ще имате твърде приятна компания.

Козирог – 22.12 до 20.01
Колкото по-малко говорите днес, толкова по-добре. Ще имате достатъчно енергия да свършите многобройните си задачи, само не пилейте времето си в приказки. Някои от плановете ви ще се променят, но нищо значимо няма да последва от това. Вечерта могат да ви изненадат неканени гости.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ви ще е натоварен с разнообразни задачи и е вероятно да почувствате много силна умора. Погрижете се за здравето си. Не се натоварвайте с тежка физическа работа. следете кръвното си. Вечерта останете в дома си и почивайте. Разходка на спокойно място също ще ви е от полза.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят няма да е лесен за вас. Първо ще бъдете много ангажирани и второ, изпълнени сте с тревожни предчувствия. Може би интуицията ви подсказва да се пазите от злонамерени хора. Вероятни са измами и кражби. Бъдете бдителни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68